Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de Bakırçay zirvesi

CHP İzmir’de Bakırçay zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il binasında Bakırçay bölgesi ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Menemen ve Kınık ilçelerinin üzerine durulduğu ve bu ilçelerde daha organize çalışmaların yapılması talimatının verildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 16:31

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz hafta sonu ilçe başkanları ile zoom üzerinden toplantı yaparak ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi almıştı.

İlçelerde yaşanan sorunların da masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Yücel, Bakırçay’da biraz zayıflıklarını ifade etmiş ve hafta içi bu bölgenin ilçe başkanları ile ayrı bir toplantı gerçekleştireceğini söylemişti.

Planlanan toplantı bugün CHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, henüz ilçe başkanı atanmayan Kınık dışında Bakırçay bölgesinde yer alan Bergama, Aliağa, Foça, Menemen ve Dikili ilçe başkanları katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda, ilçe başkanlarının Başkan Yücel’e çalışmalar hakkında bilgi verdikleri ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; başkanlar bölgeleriyle fazla ilgilenilmediğini söyledi ve milletvekilleri ve PM üyelerinin Bakırçay bölgesini daha fazla ziyaret etmesini istediler.

Toplantıda, geçtiğimiz haftalarda yapılan kura ile AK Parti’ye geçen Menemen ile İlçe Başkanı istifa eden Kınık üzerinde durulduğu ifade edilirken bu bölgelerde daha sıkı ve organize bir çalışma yapılması konusunda uzlaşıldığı belirtildi.

Başkan Yücel’in Menemen’de hukuki süreç devam ederken ilçe örgütünün hukuki süreç ile ilgili çalışmalarına ağırlık verilmesi yönünde talimat verdiği ifade edildi.

Öte yandan, il yönetiminin Kınık’ta gerçekleştirdiği çalışmaları tamamladığı ve konuyla ilgili rapor hazırladığı öğrenildi. Raporun Başkan Yücel’e sunulduğu ve Genel Merkez’e gönderildiği ifade edildi. Kınık ilçe yönetiminin ise haftaya kesinleşmesinin beklendiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.