Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de art arda 2 kritik toplantı

CHP İzmir’de art arda 2 kritik toplantı

Saha çalışmalarına devam eden CHP İzmir’de iki kritik toplantı gerçekleştirilecek. Edinilen bilgilere göre; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve il yönetimi yarın İzmir Marina’da bir araya gelecek. 5 Temmuz Pazartesi günü de ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirilecek.

  • Ege Postası
  • 30.06.2021 - 10:09

EGEPOSTASI- Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren CHP İzmir’de ilçe başkanları 6 ayın sonunda ilk kez toplantı yapacak.

Son olarak kısıtlamaların olduğu dönemde online ortamda bir araya gelen ilçe başkanları, 5 Temmuz Pazartesi günü CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde toplanacak. Tarihi Asansör Restoran’da gerçekleştirilecek toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılması bekleniyor. Toplantıda ilçe başkanlarının yaşadıkları sorunları birinci ağızdan Başkan Yücel ve Başkan Soyer’e aktaracakları belirtildi.

Öte yandan; CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısının 1 Temmuz Perşembe günü İzmir Marina’da gerçekleştirileceği öğrenildi. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılacağı ifade edildi. Toplantının ana gündeminin CHP İzmir örgütünün yerel buluşmaları olduğu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda il yöneticileri ilçe ziyaretleri ve yaşanan sorunları hakkında bilgilendirme yapacaklar. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.