Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Seferihisar’da kampa giriyor!

CHP İzmir Seferihisar’da kampa giriyor!

CHP İzmir İl Örgütü yarın Seferihisar’da kampa girecek. Gün boyu sürecek olan toplantılarda örgüt çalışmalarından erken seçim ve ekonomik krize kadar birçok konunun masaya yatırılması bekleniyor. 

  • Ege Postası
  • 17.12.2021 - 14:21

EGEPOSTASI- CHP’nin İzmir belediye başkanları CHP Genel Merkez’in Kayseri’de düzenlediği iki günlük çalıştaydayken CHP İzmir ilçe başkanları da Seferihisar’da kampa girecek.

17 Aralık Cumartesi günü Euphoria Aegean Resort Otel’de İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirilecek. Gün boyu sürecek olan toplantıların ilki saat 11.00’de başlayacak.

Toplantıda örgüt çalışmaları ve erken seçimin masaya yatırılması bekleniyor.

Toplantılarda ayrıca; ülkede yıllardır kendini hissettiren ve son aylarda döviz kurlarındaki kritik yükselişlerle birlikte daha da derinleşen ekonomik buhranın ve buna karşı CHP tarafından belirlenecek programın da görüşüleceği ifade edildi.

Başkan Yücel’in önemle üzerinde durduğu üye çalışmalarının da toplantılarda gündeme geleceği öğrenilirken Başkan Yücel’in ilçe başkanlarına, “Olası bir erken seçime hazır olun” talimatı vereceği ifade edildi.

Öte yandan; toplantıda ayrıca, CHP’nin Türkiye genelinde ve İzmir örgütünün de İzmir’in 30 ilçesinde hızlandırdığı saha çalışmalarına ilişkin yeni yol haritasının da belirleneceği ifade edildi. 

Başkanların Cumartesi gecesi otelde konaklayacağı ve Pazar günü yapılacak kahvaltının ardından Seferihisar'dan ayrılacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.