Dolar 32,3424
%0.19
Euro 35,1278
%-0.16
Altın 2.240,660
%-0.13
Bist-100 8,89
%1.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir o sorunların çözümü için sahaya iniyor

CHP İzmir o sorunların çözümü için sahaya iniyor

CHP İzmir’de Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İl ve İlçe Başkan Yardımcıları saha programı gerçekleştirme kararı aldı. Sahaya inecek olan İl Başkan Yardımcısı Sedreddin Coşkuner ile 30 ilçe başkan yardımcısının EYT’liler, atanamayan öğrenmenler, 3600 ek göstergenin çıkmasını bekleyen vatandaşlar, emekliler ve işçilerin sorunlarını yerinde tespit edeceği kaydedildi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2021 - 10:46

EGEPOSTASI - CHP Emek Büroları ve Sendikalardan Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedreddin Coşkuner, görevdaşı olan 30 ilçe başkan yardımcısıyla İl Başkanlığı binasında bir araya geldi. 

Gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Coşkuner ‘’Bugün yeni il binamızda 30 ilçemizin sendika ve emek bürolarimizdan sorumlu İlçe başkan yardimcilarimizla birlikte fikir alışverişinde bulunduk ve yol haritamizi belirlemiş bulunmaktayız’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan toplantıda Coşkuner ve 30 ilçe başkan yardımcısının saha çalışması gerçekleştirme kararı aldığı öğrenildi. Ekibin 3600 ek göstergenin çıkmasını bekleyenler, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetleri (EYT), atanamayan öğretmenler, emekliler ve işçilerin sorunlarına çözüm önerileri üretmek için sahada çalışacakları gelen bilgiler arasında.

Sahada tespit edilen sorunların rapor halinde Genel Merkez’e teslim edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.