Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir kurultay öncesi yemekte buluştu

CHP İzmir kurultay öncesi yemekte buluştu

CHP İzmir İl Örgütü, yarın başlayacak kurultay maratonu öncesi bir araya geldi. İzmir milletvekilleri, il yönetimi ve kurultay delegeleri için yemekli toplantı düzenledi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. CHP İzmir kurultay öncesi yemekte buluştu

  • Ege Postası
  • 24.07.2020 - 21:58

EGEPOSTASI- CHP’de 37. Olağan Kurultayı öncesi, İzmir milletvekilleri Barolar Birliği Konuk Evi'nin bahçesinde bir yemek verdi. Yemekli toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  il delegeleri, il yönetim kurulu üyeleri , bazı ilçe başkanları, ilce belediye başkanları katıldı. Yemekte PM adayı İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'nun da yer alması dikkat çekti. Öte yandan Yücel ve Soyer yemekte aynı masada oturdu.   
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yemeğe geç katılırken, Özkan gelmeden kısa süre önce Başkan Soyer yemekten ayrıldı.

YÜCEL: HEDEFİMİZ İKTİDAR

Toplantıda konuşan ve birlik beraberlik mesajı veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bütün adaylara başarılar dilerken, “Kurultay öncesi milletvekillerimiz bizi ağırlıyor. Onlara teşekkür ediyorum. İzmir İl Örgütü üyeleri ve delegeler olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında arkasında durduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum.  Artık kurultaya hazırız. Hedefimiz iktidar. Türkiye’yi özlem duyduğu aydınlık günlere kavuşturacak kadroları seçeceğiz. Aday olacak arkadaşlarımızın hepsine başarılar diliyorum. Çıkmış olduğu bu yolda muvaffak olmalarını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.