Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'in 2. bölge temasları sürüyor: Çiğli'de yoğun mesai

CHP İzmir'in 2. bölge temasları sürüyor: Çiğli'de yoğun mesai

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, 2. bölgedeki temaslarını Çiğli'de sürdürdü. Yücel ve Coşkuner, Çiğli'de yapılacak saha çalışması öncesi 16 ilçe başkanıyla kahvaltıda buluştu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün de katıldığı toplantıda gündem ve yapılacak saha çalışmalarını değerlendirildi. CHP heyeti toplantının ardından gruplar halinde sahaya indi.

  • Ege Postası
  • 02.08.2022 - 12:32

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı, 2023 seçimleri kapsamında ilçe örgütleriyle temaslarını sürdürüyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, geçtiğimiz hafta Bornova’da 2. bölge ilçe başkanlarıyla toplantı ve saha çalışması gerçekleştirmişti.

Yücel ve Coşkuner’in 2. bölgedeki son adresi Çiğli oldu. Bu kapsamda Çiğli’de 2. bölge ilçe başkanlarıyla kahvaltılı bir toplantı düzenlendi. Çiğli Belediyesi Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 16 ilçe başkanı, CHP Çiğli İlçe Örgütü ve Çiğli Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri de katıldı.

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada toplantıda gündemdeki konular ile yapılacak saha çalışmalarının değerlendirmesini yaptıklarını kaydetti.

YÜCEL: ESNAFIN DA, HALKIN DA DERDİ AYNI

Toplantının ardından CHP heyeti gruplara ayrılarak sahaya indi. Çiğli’nin tüm noktalarında saha mesaisi yapan CHP heyeti, esnaf ve vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinleyip, partinin çözümlerini anlattı.

Saha programını Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan'la birlikte gerçekleştiren İl Başkanı Yücel ise "Bugün, Çiğli’de Bld.bşk. Utku Gümrükçü ve ilçe örgütümüzle birlikte esnafımızı ziyaret ettik, dertlerini dinledik, çözümlerimizi anlattık. Esnafın da, halkın da derdi aynı “GEÇİNEMİYORUZ”. İktidarın değişeceği günler çok yakın" mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.