Dolar 32,4360
%-0.16
Euro 34,7801
%-0.55
Altın 2.450,080
%0.57
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Gençlik Kolları’na taze kan!

CHP İzmir İl Gençlik Kolları’na taze kan!

Ödemiş’te, 150 gencin CHP’ye katılması nedeniyle CHP İzmir İl Gençlik Kolları, rozet takma merasimi düzenledi. Programın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan,”Büyüyerek geliyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 24.07.2021 - 12:15

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Kurban Bayramı’nın son gününde Ödemiş’te bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Programa CHP Genel Başkan Başdanışmanı, YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP İzmir 2. Bölge Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir yanı sıra Ödemiş Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Eriş, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı burak Kotan ve partililer katıldı.

Programda CHP’ye üye olan 150 gence parti rozetleri takıldı.

Gerçekleşen etkinliği çifte bayram olarak nitelendiren CHP İzmir İl Gençlik Kolları, sosyal medyadan rozet takma törenini paylaşarak, “Bugün çifte bir bayram yaşadık partimize yeni katılan 150 genç üyemize rozet takma töreni yaptık. CHP olarak daha güçlü, daha sağlam, ileriye dönük şekilde yolumuza devam ediyoruz. Partimize katılan yeni üyeler bize güç katacaktır, yeni katılan üyelere hayırlı olsun diyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan rozet takma törenine ilişkin soysal medya hesabından açıklama yapan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da ”Büyüyerek geliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.