Dolar 32,5972
%0.38
Euro 34,7297
%-0.01
Altın 2.499,090
%0.59
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in acı günü!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in acı günü!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in hayatını kaybeden anneannesi Suzan Uysal Güzelbahçe'de son yolculuğuna uyardı. Yücel'i acı gününde sevenleri ve partililer yalnız bırakmadı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2021 - 09:21

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in anneannesi Suzan Uysal hayatını kaybetti. Yakın zamanda by-pass olan ve hastanede tedavi gören 84 yaşındaki Suzan Uysal'ın bugün hayata gözlerini yumdu.

Merhume Suzan Uysal'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Güzelbahçe Yalı Camii'nden kaldırılıp, Güzelbahçe Yaka Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

İl Başkanı Yücel'in anneannesi Uysal'ın cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, il yönetcileri, ilçe başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Deniz Yücel, sosyal medyadan mesaj paylaşarak, "Anneannem Suzan Uysal'ı son yolculuğuna uğurladık. Bu zor ve acılı günümüzde arayan, soran, başsağlığı dileyen ve yanımızda olan, başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, İyi Parti ve Ak Parti İl başkanına, İlçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza, örgütümüze ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.