Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Gençlik'te iki ilçeye yeni başkanlar atandı

CHP İzmir Gençlik'te iki ilçeye yeni başkanlar atandı

Geçtiğimiz Mart ayında CHP İzmir İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınan Burak İnanır’ın yerine Gökhan Göktepe atandı. Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Tolga Sağlam’ın yerine de Okan Er getirildi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2022 - 13:00

EGEPOSTASI – Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Örgütü’nde Karşıyaka ve Çiğli’nin yeni ilçe başkanları belli oldu.

KARŞIYAKA’YA GÖKTEPE ATANDI

Geçtiğimiz Mart ayında CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır’ın, İzmir İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından görevden alınmıştı. İnanır’ın görevden alınmasına gerekçe olarak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla parti programlarına katılamaması ve ilçedeki gençlik kolları faaliyetlerinin yetersizliği gösterilmişti.

İnanır’ın yerine İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından ilçe başkanlığına atanan isim Gökhan Göktepe oldu.

ÇİĞLİ’DE OKAN ER DÖNEMİ

Öte yandan 2 hafta önce sağlık sorunlarını gerekçe göstererek Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Tolga Sağlam’ın yerine de Okan Er atandı.

Er, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Parçası olmaktan onur ve şeref duyduğum, Kuvayı Milliye Ruhunun yansıması olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çiğli Gençlik Kolları Başkanlığına İl Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetiminin almış olduğu kararla bugün itibariyle Çiğli gençlik kolları başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Ülkemizin içinden geçtiği siyasi ve ekonomik buhran döneminde CHP’ye ve onun tüm üyelerine büyük sorumluluklar düşmektedir. 

Partimizin iktidara yürüdüğü bu yolda tüm genç yoldaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız.Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyetimizi kimsesizlerin kimsesi olmak için kurdu. Bizler; yatağa hiçbir çocuk aç girmesin, hiçbir genç arkadaşım işsizlikle mücadele etmesin, emekli teyzelerimiz amcalarımız pazardaki artıklardan yemek toplamasın, insanca bir hayat sürsün diye bu ülkeye huzuru ve adaleti getirmek için ben ve yol arkadaşlarımla gece gündüz demeden çalışacağız.

Bu onurlu görevi bizlere layık gören İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Burak Kotan ve yönetimine, CHP Çiğli İlçe Başkanımız Sayın Mert Özcan’a, Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’ye ve her daim yanımda olan yol arkadaşlarıma, dostlarıma ve Cumhuriyet Halk partisi örgütüne teşekkürlerimi sunuyorum.

Hiç kimse umutsuzluğa karamsarlığa, kapılmasın.

Geliyor gelmekte olan…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.