Dolar 32,5599
%0.26
Euro 34,7335
%0
Altın 2.493,200
%0.35
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir gençliğinden anlamlı yeni yıl mesajı

CHP İzmir gençliğinden anlamlı yeni yıl mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan ve yönetim kurulu üyeleri yeni yıl için anlamlı bir çalışmaya imza attı. Hazırlanan videoda, yönetim kurulu üyeleri işaret dilinde ülkeye ve dünyaya dair yeni yıl mesajlarını paylaştılar.

  • Ege Postası
  • 31.12.2020 - 12:55

EGEPOSTASI- 2020 yılı birçok açıdan hem dünya hem de Türkiye için zorlayıcı bir yıl oldu. Bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele edilirken bir yandan da ekonomik kriz, kadına yönelik şiddet, kadın cinayetleri, basına uygulanan sansür ve politika gündemi bu yıla damgasını vurdu.

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, 2020’yi geride bırakırken yeni yıl için anlamlı bir video hazırladı.

2020 yılı içerisinde Türkiye’de yaşanan başlıca sorunları konu alan videoda; eğitimde fırsat eşitliği, sağlık çalışanlarının yaşadığı sıkıntı ve uğradığı haksızlıklar, kadına yönelik artan şiddet olayları, gözardı edilen hayvan hakları, artış gösteren genç işsizlik oranı ve basına uygulanan sansür gibi olumsuz olaylara değinildi. İşitme engelli vatandaşlara gösterilen hassasiyet dolayısıyla videoda işaret dilinin kullanılması ise dikkat çekti.

“DAHA ÖNCE YAŞAMADIĞIMIZ BİRÇOK ACIYI TATTIK”

Hazırlanan video çalışması ile ilgili açıklamada bulunan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “Zorluklarla mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz. Daha önce hiç yaşamadığımız birçok acıyı tattığımız 2020 yılının tüm dünyaya her konuda ders çıkarmak adına bir fırsat tanıdığını düşünüyorum” dedi. Sözlerine yeni yıl dileğini paylaşarak devam eden Kotan, “Temennimiz 2021 yılının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barışı, adaleti ve huzuru getirmesi. Biz CHP İzmir İl Gençlik Kolları olarak 2021 yılının bizleri daha iyi, daha yaşanılabilir bir Türkiye’ye kavuşturması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm partililerimizin ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.