Dolar 32,5578
%0.03
Euro 34,8758
%0.03
Altın 2.427,920
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'e ziyaretçi akını

CHP İzmir'e ziyaretçi akını

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki yeni binasında yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşandı. İl Başkanı Yücel ve yönetimi, dün Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile ilçe örgütlerini ağırladı.

  • Ege Postası
  • 14.12.2021 - 20:22

EGEPOSTASI - Uzun yıllar faaliyet yürüttüğü Şair Eşref Bulvarı Beşe İş Merkezi'nden, geçen ay Alsancak’taki yeni binasına taşınan CHP İzmir İl Başkanlığı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile CHP Karşıyaka ilçe örgütünü, dün ise Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İl Başkanlığı’nı ziyaret etmişti. 

İlk olarak Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve yönetimi ile Konak Belediye Meclis Üyeleri tam kadro İl Başkanlığı’na çıkarma yaptı. Heyeti İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimi ağırladı. 

Yücel ve il yönetiminin gün içindeki ikinci misafirleri Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve yönetimi ile Güzelbahçe Belediye Meclis Üyeleri oldu. 

Son olarak Buca İlçe Örgütü de yeni il binasına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmede Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe ve yönetimi ile Buca Belediye Meclis Üyeleri oldu. 

Görüşmlerde yeni binanın beğeniyle karşılandığı dile getirilirken, bu durumun il yönetiminde de memnuniyet yarattığı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.