Dolar 32,5418
%0.17
Euro 34,9253
%-0.13
Altın 2.443,630
%0.3
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Urla mesaisi

CHP İzmir'den Urla mesaisi

CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde Urla'da gerçekleştirdiği saha çalışmasında muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saha çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı.

  • Ege Postası
  • 08.01.2022 - 18:06

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yarımadada düzenlediği saha programının ikinci günü geride kaldı. Önceki gün Karaburun’da mesai yapan CHP heyetinin bugünkü adresi Urla oldu.

Urla’daki saha çalışmasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Başkan Yardımcısı Binali Gül, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

SOYER’E MUHTARLARDAN ‘ASFALT’ VE ‘ALTYAPI’ TALEBİ

Urla programının ilk etabında muhtarlarla bir araya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki hizmet binasında düzenlenen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya da katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda muhtarların Başkan Tunç Soyer’e en çok asfalt yapımı ve altyapı çalışmaları konusunda taleplerde bulunduğu öğrenildi.

Görüşmenin oldukça verimli geçtiği ve hem muhtarların, hem de CHP heyetinin toplantıdan memnuniyetle ayrıldığı aktarıldı.

ESNAF ZİYARETLERİ

CHP heyeti toplantının ardından ilçe merkezinde 1 saatlik bir saha çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Malgaca Pazarı, Köprübaşı ve Sanat Sokağı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların sıkıntı ve talepleri tek tek not alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.