Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Urla'da öbek çalışması

CHP İzmir'den Urla'da öbek çalışması

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Urla'da öbek çalışması kapsamında ilçe örgütüyle birlikte sahaya indi. CHP heyeti, Urla'da kapı kapı dolaşarak esnaf ve vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlerken, parti politikalarını da anlattı.

  • Ege Postası
  • 10.08.2022 - 12:31

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanlığı, 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi’ne yönelik hazırlıklar kapsamında saha çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. 

Bugün Urla’da gerçekleştirilecek öbek çalışması öncesi CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve yönetimiyle birlikte Urla İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. Yücel toplantıda öbek örgütlenme modelinin detaylarını Urla İlçe Örgütü’ne anlattı.

Toplantının ardından CHP heyeti gruplar halinde sahaya indi. Heyet, bir araya geldikleri esnaf ve vatandaşların talep ve şikayetlerini tek tek not alırken, parti politikalarını da aktardı.

Sevda Erdan Kılıç ilçedeki çalışmaların detaylarına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Öbek çalışması için geldiğimiz Urla Balıklıova’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hal hatır ettik. Türkiye’nin sorunu ortak. Aş yok, iş yok, dert çok! Sorunun çözümü değişim." ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise "Milletvekilimiz Sevda Erdan Kılıç ve Urla İlçe Başkanımız Hakan Özbadur'la her gün artan maliyetler, kira paralarını geçen elektrik faturaları ve hayat pahalılığı nedeniyle siftah dahi yapamayan esnafımızın dertlerine ortak olduk." mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.