Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Bornova'da 2. bölge zirvesi ve saha mesaisi

CHP İzmir'den Bornova'da 2. bölge zirvesi ve saha mesaisi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Bornova’da 2. bölge ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un da katıldığı toplantıda gündem değerlendirmesi yapıldı. Toplantının ardından saha çalışması gerçekleştirildi. Saha ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların en çok ekonomi, geçim sıkıntısı ile işsizlikten dert yandığı ve bir an önce sandığın gelmesini istedikleri öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 26.07.2022 - 13:49

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanlığı, 2023 seçimleri kapsamında ilçe örgütleriyle temaslarda bulunmaya devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Bornova’da 2. bölge ilçe başkanlarıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Yücel, Coşkuner ve 16 ilçe başkanının yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın İzmirli MYK Üyeleri ile Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da katıldı. Toplantıda kent gündemi değerlendirilirken, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların da planlamasının yapıldığı öğrenildi.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un da görevde bulunduğu 3 yıldan bu yana gerçekleştirdiği projeler ile ilgili sunum yaparken, ilçede yapılması planlanan projeler hakkında da örgütü bilgilendirdiği ifade edildi.

Toplantının ardından Yücel, Coşkuner, İduğ, ilçe başkanları ve MYK üyeleri gruplara ayrılarak sahaya indi. Bornova’nın tüm noktalarında gerçekleştirilen saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşların talep ve sorunları dinlendi.

Saha ziyaretlerinde esnafın ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yapmakta zorlandığını ve ekonomiye güven duymadıkları için yarının ne olacağını bilemediklerini dile getirdiği öğrenildi. Vatandaşların da özellikle işsizlik konusunda büyük dert yandığı ve "Bir an önce seçim yapılsın" dedikleri belirtildi. 

YÜCEL: YİNE DÜKKANLAR BOŞ, BORÇLAR BİRİKMİŞ!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel saha çalışmasını Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve yönetimiyle birlikte gerçekleştirdi. Yücel ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, Bornova’da Bld.bşk. Mustafa İduğ ve ilçe örgütümüzle birlikte esnafımızı ziyaret ettik, dertlerini dinledik, çözümlerimizi anlattık.Yine dükkanlar boş, borçlar birikmiş ama memlekette çözüm üreten değil, esnafa yük olan, milletin umudunu çoktan kestiği bir iktidar var. Söz verdik! Sandık gelecek AKP gidecek"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.