Dolar 32,4442
%-0.13
Euro 34,7787
%-0.55
Altın 2.441,250
%0.21
Bist-100 9.946,00
%2.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de yönetim iki ilçenin kongre tarihini belirledi

CHP İzmir'de yönetim iki ilçenin kongre tarihini belirledi

Geçtiğimiz aylarda yönetimi değişen ve olağanüstü kongrelerin yapılmasının beklendiği CHP Menemen ve Kınık ilçe kongrelerinin tarihleri belli oldu. Buna göre; Ağustos ayında bir hafta arayla iki ilçede sandıklar kurulacak.

  • Ege Postası
  • 13.07.2021 - 18:45

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. 

Partinin İzmir örgütünün bayramlaşma ve ilçe ziyaretlerinin konuşulduğu toplantının ana gündeminin ise Menemen ve Kınık ilçe kongreleri olduğu öğrenildi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) salgın nedeniyle ertelediği olağanüstü kongrelerin yapılması talimatı vermişti.

Genel Merkez’in talimatının ardından ise CHP İzmir İl Başkanlığı, yönetimi değişen Menemen ve Kınık ilçelerinin kongreleri için çalışmalara başlamışlardı.

CHP’de Kınık’ta İsmail Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından toplanan ilçe yönetimi Hüseyin Kocabaş'ı başkan seçmişti ancak daha sonra yönetim kurulu üyeleri de istifa edince Kocabaş'ın başkanlığı düştü ve il yönetimi tarafından ilçeye  Ahmet Kanat başkanlığında geçici bir yönetim atadı.

Menemen’de ise İlçe Eski Başkanı Turan Erdoğan ve yönetimi görevden alınmış, yerine Ömer Güney’i ilçe başkanı olarak atanmıştı. 

Öte yandan; toplantıda ilçelerin kongre tarihleri belirendi.

Bu kapsamda, 8 Ağustos Pazar günü Menemen İlçe Kongresi, 15 Ağustos Kınık Pazar günü de Kınık İlçe Kongresi'nin gerçekleştirileceği öğrenildi.

BAYRAMLAŞMA TARİHİ BELLİ OLDU

Toplantıda konuşulan konulardan birinin de pademi nedeniyle uzun süredir online ortamda yapılan bayramlaşma etkinliği olduğu ifade edildi.

Örgüt, her bayramda etkinlikle yapılan ancak pandemi nedeniyle uzun süredir online ortamda gerçekleştirdiği bayramlaşmayı bu bayramda yüz yüze yapacak. Edinilen bilgilere göre; CHP İzmir İl Örgütü bayramlaşma etkinliğini 19 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00’de İzmir Sanat’ta gerçekleştirilecek. 

İl yönetimi ayrıca, bayramda da mesai harcayacak ve ilçe ziyaretlerine devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.