Dolar 32,5383
%-0.01
Euro 34,9330
%0.3
Altın 2.423,940
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de toplantı sona erdi: Genel Merkez’den ‘sandık’ talimatı

CHP İzmir'de toplantı sona erdi: Genel Merkez’den ‘sandık’ talimatı

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirildi. 3 ana gündemi olan toplantıda Genel Merkez’den sandık görevlilerine ilişkin gelen talimat masaya yatırılırken Gaziemir’deki disiplin dosyası için de soruşturma başlatılması kararı alındı.

  • Ege Postası
  • 11.08.2022 - 18:42

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddeleri ise CHP Genel Merkez'den gelen talimat, öbek çalışması ve disiplin dosyaları oldu.

Edinilen bilgilere göre; toplantıda CHP Genel Merkez’den sandık görevlilerine ilişkin gelen yazı masaya yatırıldı. Genel Merkez talimatı doğrultusunda seçimlerde İzmir’deki sandıklarda görev alan sandık görevlileri tekrar aranacak, kontrol edilecek ve eksikler tespit edilip tamamlanacak.

ÖBEK ÇALIŞMASINA DEVAM

Toplantıda ayrıca İl Başkalığı'nın dün Urla’da başladığı öbek çalışması da görüşülürken çalışmaların devamının getirilmesine ve çalışmasına hız verilmesine karar verildiği ifade edildi.

GAZİEMİR DOSYASI GÜNDEMDE

Öte yandan; toplantıda ayrıca Gaziemir’den gelen disiplin dosyasının da masaya yatırıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Gaziemir Belediye Meclisinde Akçay Caddesi ile İZBAN hattı arasında kalan caddedeki binaların yüksekliğine ilişkin 9 metre kararı ile mevcut kullanım kararının kaldırılmasını kapsayan önergeyle ilgili CHP grubunda çatlak yaşanmıştı.

CHP’li meclis üyesi Murat Serin, alınan grup kararının aksine önergenin komisyonlarda yeniden görüşülmesi gerektiğin savunmuştu.

Gerçekleştirilen meclisin ardından ise Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı İzel Zenginobuz Derinsu, İl Başkanlığı’na Serin hakkında disiplin dilekçesi vermişti.

Gerçekleştirilen toplantıda olayla ilgili soruşturma başlatılmasına karar verildiği ve soruşturma için 2 il yönetim kurulu üyesinin görevlendirildiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.