Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gündem; Saha çalışmaları ve meclis üyeleri zirvesi

CHP İzmir'de gündem; Saha çalışmaları ve meclis üyeleri zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir il başkanlığında gerçekleştirdi. CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel başkanlığında toplanan yönetim kurulunun gündeminde İzmir’de yapılacak Meclis Üyeleri zirvesi, CHP İzmir’in yoğun bir şekilde sürdürdüğü saha çalışmalarının yenilerinin planlanması ve öbek örgütlenmesi vardı.

  • Ege Postası
  • 10.11.2022 - 20:43

Yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, AKP iktidarının Türkiye yaşamak için şartları sürekli zorlaştırdığı, halkımızın üstüne her geçen gün daha fazla yük bindirdiği bu dönemde, bizlerde saha çalışmalarıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya, dertlerine ortak olmaya, AKP sonrası, onların yol açtığı tüm yaraları nasıl kapatacağımızı anlatmaya devam edeceğiz” dedi. Yücel yönetim kurulu gündemine ilişkin şunları söyledi;

BELEDİYELERİMİZ SARAY İKTİDARININ HEDEFİNDE

Bugün kurulumuzun gündemindeki önemli konulardan birisi, 18-19 Kasım 2022 tarihlerinde, Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un katılımıyla İzmir’de yapacağımız Belediye Meclis Üyeleri zirvesiydi. Belediyelerimize AKP iktidarının her kanadından yapılan saldırılar, yöneltilen baskılar artmışken bu zirveyi çok önemsiyoruz. Belediyelerimizin hizmet üretmesi, hizmetlerin vatandaşa anlatılması, meclislerde alınan kararlarda söz sahibi olmaları ve partili kimlikleriyle belediye meclis üyelerimizin yerel yönetimlerde çok büyük bir rolü var. Belediyelerimizin saray iktidarı tarafından hedefe konulduğu bir süreçten geçiyoruz. Yaratılmaya çalışılan baskı ve korku havasının yanında, CHP’li belediyelerin hizmet üretmesini de engellemek istiyorlar.   Bu sebeplerle genel başkan yardımcılarımızın katılacağı bu organizasyona il yönetim kurulu olarak büyük önem veriyoruz. İki günlük bu zirve için il yönetim kurulumuz oldukça titiz çalışıyor. Bugün de hem görevlendirmeleri hem de programın son halini görüştük. İzmir’e ve İzmir il örgütümüze yakışan, içeriği ve duyurulacak sonuç bildirgesiyle birlikte de oldukça ses getirecek bir zirve gerçekleştireceğiz.
Yönetim Kurulu toplantısına ilişkin açıklamalarını sürdüren Deniz Yücel, CHP İzmir’in aralıksız yürüttüğü saha çalışmalarının vatandaşta karşılığını bulduğunu, saha çalışmalarını öbek örgütlenmesiyle desteklediklerini belirterek, şöyle konuştu;

SAHA ÇALIŞMALARIMIZ VATANDAŞTA KARŞILIĞI BULDU.

AKP iktidarının Türkiye için şartları zorlaştırdığı, halkımızın üstüne her geçen gün daha fazla yük bindirdiği bu dönemde, bizlerde saha çalışmalarıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya, dertlerine ortak olmaya, AKP sonrası, onların yol açtığını tüm yaraları nasıl kapatacağımızı anlatmaya devam edeceğiz. Artık, taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği bir konu varsa o da sahada en yoğun mesai harcayan partinin CHP olduğudur. Bu yoğun mesainin halkta karşılığını bulması bizim en büyük kazancımız. Her saha çalışmamız vatandaşlarımızın yarına ve AKP iktidarından kurtuluşa olan inancını arttırıyor. Gördüğümüz destek ve ilgi bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Bu bağlamda, yönetim kurulumuzda yeni saha çalışmalarımızın planlamasını yaptık. Çalışma yapmadığımız ilçemiz kalmadı ama bu çalışmalarımızı tekrar tekrar yapacağız. Bu konuda kurul üyelerimiz planlamaları yaparak yeni çalışmaların adreslerini belirliyor. Saha çalışmalarımızın yanında büyük önem verdiğimiz öbek örgütlenmesi ve çalışmalarını da konuştuk. Öbek örgütlenmemiz daha lokal örgütlenmeler. Sokak sokak çalışma yürüten, ev ziyaretleri içeren örgütlenme tarzı. Öbek örgütlenmesi ile ilgili ilçe başkanlarımızla sürekli irtibat haldeyiz. Bu örgütlenme tarzı saha çalışmalarımızı da destekliyor ve vatandaşın ihtiyacına, talebine ve önerilerine göre yeni planlamalar yapıyoruz. Öbek çalışmalarıyla ilgili olarak ilçe başkanlarımız, ilçe kadın ve gençlik kolu başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı yapılması kararı aldık. Hazırlıklar tamamlandığında, toplantının tarihi önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.