Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Bakan Soylu'nun o sözlerine ateş püskürdü

CHP İzmir Bakan Soylu'nun o sözlerine ateş püskürdü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir milletvekilleri Tuncay Özkan, Mahir Polat ve Sevda Erdan Kılıç, TÜİK binasına alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler sarf eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medya üzerinden aynı sertlikte yanıt verdi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2021 - 14:36

EGEPOSTASI - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) randevu vermemesi üzerine kurumun bulunduğu binaya giden ve binaya alınmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sosyal medya üzerinden hedef almıştı. Soylu, "Kılıçdaroğlu; suç ve su örgütleri ilişkisiyle, o iklimin ve sözlerin etkisiyle siyasi tarihimizde görülmeyen yöntemlere başvuruyor. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez. Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir" dedi.

Soylu’nun bu sözlerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Milletvekilleri sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla sert tepki gösterdi. 

Yücel ile vekillerin paylaşımları şu şekilde:

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Mafya! Demokrasi düşmanı. Rezil.

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Senin biraz UTANMA duygun olsaydı eğer insan içine bile çıkamazdın! Mafyanın kirli işlerini örtbas etmek için kullandığı hava yastığı olan Suçiçleri Bakanısın! Genel Başkanımızın adını sakın o kirli ağzına alma!

Terörizmin de suç örgütünün de organize olmuş hali Süleyman Soylu'dur. Bağıra bağıra konuşunca her şeyi perdeliyorsunuz sanılmasın. Oturduğunuz koltuklar sallanmasın diye halkın hakkını aramasına terörizm diyemezsiniz. Ama bitiyor. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Muhalefet partisi liderinin devlet kurumunu ziyaret etmesi anayasal sistemin ta kendisidir. Anayasal görevini icra eden genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu terörist ilan eden biri bu ülkenin içişleri bakanı olamaz. Olsa olsa suç işleri bakanı olur.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: PKK yazalım, DHKP-C yazalım ki millet oraya odaklansın. Senin algını sevsinler.. Suç örgütleriyle kimin ilişkisi var herkes biliyor. Belki yarına kalır ama yanına kalmayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.