Dolar 32,5714
%0.1
Euro 34,9766
%0.42
Altın 2.419,920
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Yönetimi’nden flaş karar: O isimler disipline sevk edildi

CHP İl Yönetimi’nden flaş karar: O isimler disipline sevk edildi

CHP İzmir İl Yönetimi, İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde toplandı. Toplantının gündemi disiplin soruşturmaları ve cezaları oldu. Toplantıda, CHP Gaziemir Belediye Meclis üyeleri Levent Çağlarsu ve İzel Zenginobuz Derinsu’nun kınama cezası istemiyle disipline sevk edilmelerine karar verildi.

  • Ege Postası
  • 10.12.2020 - 21:01

 

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bornova Dramalılar Köşkü’nde yapılan toplantıda gündemde üç konu olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; Toplantıdaki konu başlıklarının İl Gençlik Kongresi’nde saldırıya karışan kişilere verilen disiplin cezalarının ve geçtiğimiz ay disipline sevk edilme istemiyle haklarında soruşturma başlatılan CHP Gaziemir Meclis üyeleri Levent Çağlarsu ve İzel Zenginobuz Derinsu oldu.

Geçtiğimiz ay meclis konuşmalarında Gaziemir Belediye Başkanı CHP’li Halil Arda’yı hedef alması ve sosyal medyadan eleştirilerini sürdürmesi nedeniyle disipline sevki istenen ve ifadesi alınan Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Levent Çağlarsu ile CHP’de, “meclis grubunda aldığı görev ve sorumluluğu yerine getirmemek ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak” gerekçeleriyle hakkında parti içi soruşturma başlatılan ve geçtiğimiz ay yazılı ifadesini İl Başkanlığı’na veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Gaziemir Belediye Meclisi’nin yeni CHP Grup Başkan Vekili İzel Zenginobuz Derinsu’nun disipline sevki konuları masaya yatırıldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturmayı yapan komisyon kararının görüşüldüğü toplantıda iki ismin kınama cezası istemiyle disipline sevk edildiği belirtildi.

KARARA İTİRAZ EDİLECEK

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Gençlik Kongresi’nde basına yönelik linç girişiminde bulunduğu tespit edilen ve kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen isimlere verilen cezalardan memnun olmadığı ve konu ile ilgili il yöneticileriyle görüştüğü öğrenildi.

İl Yönetim Kurulu'nun, Yüksek Disiplin Kurulu’na başvura bulunarak disiplin kurulunun kararına itiraz edeceği belirtildi.

NE OLMUŞTU'

CHP İzmir İl Gençlik Kongresi’nde basına saldırıya karıştığı tespit edilen 8 kişi kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. Hafta başında toplanan disiplin kurulu, 4 isime 1 yıl geçici ihraç, 3 isme kınama ve 1 isme de uyarı cezası verilmesine karar verilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.