Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir’de saha çalışmaları tam gaz devam

CHP Gaziemir’de saha çalışmaları tam gaz devam

CHP Gaziemir İlçe Örgütü, ilçe Başkanı Kasım Özkan önderliğinde saha çalışmalarına tam kadro devam ediyor. İlçe örgütü, genel merkezin ve il başkanlığının önemle üzerinde durduğu öbek çalışmalarında İzmir’deki iyi ilçelerden biri durumunda.

  • Ege Postası
  • 28.11.2022 - 13:05

İlçe Başkanı Kasım Özkan, Saha çalışmalarında öbek çalışmalarının yanı sıra, kadın kollarıyla birlikte aile destekleri sigortası kapı kapı anlatılıyor. Bu çalışmaların yanı sıra Esnaf ziyaretleri, muhtar buluşmaları ve STK çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Özellikle hafta sonları dahil saha çalışmaları ve hane ziyaretlerini hız kesmeden sürdürdüklerini aktaran Özkan, "Biz haftanın 2 günü değil çok önemli bir başka program yoksa 3-4 günü sahadayız. Pazar günleri ilçe örgütü, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve öbek sorumlularıyla bir mahallede girilmedik kapı bırakmıyoruz. Geçen hafta Pazar  günü Aktepe’de ve bu hafta da Emrez Mahallesi'nde girilmemiş hane bırakmadık. Özellikle kadınlarımız, gençlerimiz müsait olan meclis üyesi arkadaşlarımız, ana kademedeki arkadaşlarımızla yarının programını bugünden yapıyoruz" dedi. 

Başkan Özkan saha çalışmalarında Cumhuriyet Halk Partisi'nin vaadi olan Aile Destek Sigortasının, eğitim alan partililer tarafından kapsamlı olarak anlatıldığını ve Öbek çalışmalarını ilk günden beri ciddiye alarak çalıştıklarını belirten, "Öbek çalışmalarını kapsamında yüzde 15’i geçtik. Bizim ilçemizde 41 binin üzerinde hane var. 6 binin üzerinde aile ziyaret edildi. Biz aslında 10 bin haneyi geçerdik ama Aile Destek Sigortası'nı detaylı olarak anlatıyoruz, üzerinde çok duruyoruz. Dolayısıyla bu zaman alan bir çalışma. Öbek sorumlularımız da örgütümüzün çalışmalarıyla ilgili sisteme girişlerini yapıyor. Bunları İl başkanlığımız ve Genel Merkezimiz de görüyor" diye konuştu.

Öte yandan İlçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla ve muhtarlarla sürekli dirsek teması halinde çalıştıklarına değinen Özkan sözlerine şöyle devam etti; ‘’Toplumun her kesiminin nabzını tutup, her talebi ve beklentiyi rapor halinde İl başkanlığımıza ve Genel Merkezimize bildiriyoruz. Uzun yıllardır bu partinin çatısı altında birçok kademede görev aldım. Genel Başkanımızın bu dönem yaratmış olduğu iklim uzun yıllardır eşi benzeri görülmemiş biz motivasyona dönüşmüş durumda. Hem parti içinde hem de partimize mesafeli duran seçmen nezdinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Artık herkes;  birçok sorunun Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun mücadelesi sayesinde çözüldüğünü net bir şekilde biliyor.  KYK borcu bulunan öğrencilerin faizlerinin silinmesi, 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanların sorununun çözümünde Genel Başkanımızın mücadelesi sonucu hükümetin adım atmak zorunda kaldığının farkında. Bizler de kapı kapı çalışarak, sık sık muhtarlarımızla bir araya gelerek, derneklerimizi ziyaret edip, onları ağırlayarak Genel Başkanımızın ve genel merkezimizin mücadelesine katkı sunuyoruz.’’

‘’Yaşlısından gencine, esnafından işçisine, memuruna kadar her kesimin Millet İttifakına ihtiyaç duyduğu bu dönemde bizler görevimizin ve sorumluluklarımızın bilinciyle sandığı halkın önüne koydukları güne kadar durmadan ve yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. CHP Gaziemir İlçe Örgütü olarak, ilçemizde yarattığımız bu çalışma ortamı, sivil toplum kuruluşlarımızla ve Gaziemirli hemşehrilerimizle olan diyaloğumuz ve halkımızın teveccühü ile Gaziemir tarihinde ulaşılmamış oy oranına talibiz. Genel Başkanımıza iktidar yolunda omuz verebilmenin motivasyonu ile durmadan çalışıyoruz. İlçe örgütümüz tüm kadrosuyla seçime hazır durumda. Sandık sorumlularımız, mahalle sorumlularımız ve komisyonlarımız tamamlandı. Herkes seçim gününü büyük heyecanla bekliyor. Bu seçim ülkemizin bir dönüm noktası olacak, sahada gördüğümüz kadarıyla milletimiz demokrasiden yana tavrını koyacak ve bu beceriksiz iktidarı tarihin derinliklerine kara bir leke olarak yollayacak.’’ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.