Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir’de buzlar eridi

CHP Gaziemir’de buzlar eridi

Bir süredir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan arasında yaşanan ve zaman zaman basına da yansıyan gerginliklerle gündeme gelen CHP Gaziemir’de flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Arda, Gaziemir İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Arda, birliktelik mesajı verdi. Ziyaret ile ilgili Egepostası’na açıklamalarda bulunan Özkan ise, ziyaretten memnun olduklarını belirtti ve Gaziemir için hep birlikte ortak akılla çalışılması gerektiği mesajını verdi.

  • Ege Postası
  • 16.02.2021 - 11:07

EGEPOSTASI- Uzun süredir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve ilçe örgütü arasındaki anlaşmazlıklarla gündeme gelen CHP Gaziemir’de bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Başkan Halil Arda ile CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan arasında CHP Gaziemir İlçe Kongresiyle başlayan küskünlük bugün son buldu.

Belediye Başkanı Arda, başkan seçildikten sonra ilk kez CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Başkan Arda’nın ziyaret sebebinin ise uzun bir tedavi sürecinin ardından koronavirüsü yenen Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’a geçmiş olsun ziyareti olduğu belirtildi.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Arda, birliktelik mesajı verdi.

Başkan Arda paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Bugün evim Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığımızda örgütümüzle bir araya geldik. CHP İzmir İl Başkan Yardımcımız Köksal Yıldırım, CHP Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, Kadın Kolları Başkanımız Neriman Balcı Türkeri, Gençlik Kolları Başkanımız Baran Manav, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizin katıldığı buluşmada ilçemizin ve ülkemizin gündemindeki konuları değerlendirdik. Daha yaşanabilir bir Türkiye için örgütümüzle birlikte kol kola mücadele etmeye, canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Koronavirüsü yenen Kasım Başkanıma bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

“ÖRGÜT OLARAK ZİYARETTEN MEMNUN OLDUK”

Ziyaret ile ilgili Egepostası’na açıklamalarda bulunan Özkan ise, ziyaretten memnun olduklarını belirtti ve Gaziemir için hep birlikte ortak akılla çalışılması gerektiği mesajını verdi.

“Halil Bey, ziyaretime gelmek istediğini söyledi. Ben de kendisine ‘Tabii ki’ dedim. Yönetime de bilgi vererek herkesi beklediğimi söyledim. Kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimden arkadaşlarımız vardı. Halil Bey de bazı meclis üyeleriyle birlikte geldi. Önemli bir ziyaret diye düşünüyorum.

Ziyaretten memnuniyet duyan Özkan, “Kongreden sonra pandemi, deprem ve sel gibi felaketleri de düşünürsek benim bugüne kadar basın yoluyla bir eleştirim ya da açıklamam olmadı. Sadece AK Parti ilçe başkanının açıklamalarına yanıt vermiştim. Bizim işimiz ilçemiz ve ilçemizin sorunları olmalı. Sosyal belediyecilikle neler yapabiliriz bunu konuşmalıyız. Bu da ortak akılla olur. Onun için yararlı bir ziyaretti. Biz örgüt olarak ziyaretten memnun olduk.”

Özkan, Gaziemir Belediye Meclis üyeleri ve Arda arasında yaşanan “gerginlik” iddialarına ilişkin ise şunları söyledi; “Örgütle problem olmasın. Eğer bir sorun varsa bu aileiçi bir sorundur. Bana göre meclis üyelerinin bizim dışımızdaki partiler gibi özgürce fikir söylemesini yasaklayacak, el indir kaldır bir ortam olmamalı. Ama bunun yeri de grup olmalı. Grupta tartışılmalı. O konuda başkanım söyleyeceği bir şey varsa söylenir meclis üyelerinin söyleyeceği varsa söylenir. Tartışmadan sağlıklı bir yapı ortaya çıkar. Seviyesi olan tartışmanın yararı olur. Seviyeyi aşan ve üslubun bozulduğu bir tartışma olmamalı. Onun dışında meclis üyeleriyle Halil Arda arasında sıkıntı var yok bir şey diyemem.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.