Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'den saha çalışması

CHP Gaziemir'den saha çalışması

CHP Gaziemir İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Kasım Özkan liderliğinde saha çalışmalarına devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 22.10.2020 - 10:38

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 17 maddelik, esnafların sorunları için çözüm önerisini, broşür haline getirip esnaflara dağıtan ilçe örgütü, Nutuk’un okunmasının yıldönümünün aynı zamanda Muhtarlar Günü’ne de denk gelmesi sebebiyle; Gaziemir’de görev yapan muhtarları ziyaret edip Nutuk hediye etti. İlçe Yöneticilerinin de her daim hazır bulunduğu alan çalışmalarında, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın Başkan ve yöneticileri de alan çalışmalarını aktif olarak sürdürüyor.

BAŞKAN ÖZKAN; ALANDAYIZ, İKTİDAR OLACAĞIZ!

Pandemi öncesi, pandemi esnasında ve yeninormal sürecinde de alan çalışmalarına devam eden İlçe örgütü adına açıklamalarda bulunan Başkan Özkan; “İçinde bulunduğumuz süreç tüm insanlık için zor geçiyor. Ancak bu virüsle yaşamayı öğrenmek zorundayız. Pandemi sürecinde belediyelerimizin yaptığı “sosyal yönetim anlayışı” ile halkımızın zor gününde yanında olduk. Bizde ilçe örgütü olarak, risk grubunda bulunan vatandaşlarımızın lojistik desteklerini, dezenfektan ve gıda yardımı konusunda gücümüz yettiğinde destek olduk. Yeninormalle birlikte alan çalışmalarımızı da devam ettiriyoruz. Kötü yönetim anlayışıyla sarsılan ekonomimizin, pandemi ile iyice kötüleştiği şu günlerde durumları iyice zorlaşan esnaflarımızın her zaman yanındayız! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 17 Maddelik bildiriyi tüm esnafımıza ulaştırıyoruz. Esnaflarımıza kendimizi anlatıyor, onları dinliyoruz. Aldığımız tüm verileri bir rapor halinde İl Başkanımıza ve Genel Merkezimize sunacağız. Her an alandayız, var gücümüzle çalışıyoruz, İktidar olacağız!”

MUHTARLAR VE STK’LARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Muhtarlar Günü sebebiyle muhtarları ziyaret ettiklerini belirten CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan; “ Sürekli iletişim içinde olduğumuz, toplantılarda, kahvaltılarda buluştuğumuz muhtarlarımızla uyumlu bir işbirliği içerisindeyiz. Muhtarlarımız ülke demokrasimizin en temel taşları. Onlar demokrasiyi temelden başlatan görevdeler. Atatürk’ümüzün vizyonunu ve bizlere yüklediği misyonu anlattığı Nutuk’u, yıldönümünde Muhtarlarımıza armağan ederek günlerini kutladık. Ama biz sadece Muhtarlar Günü’nde değil, her gün yanlarındayız.  Genel Başkanımızın da önerdiği gibi, CHP İktidarında Muhtarların bütçesi olacak ve Muhtarlar Birliği kurulacak!

Sadece muhtarlarımızla değil, ilçemizde faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızla da uyumlu çalışıyoruz. Bu kente faydası olan kim varsa, Gaziemir’imizin bir adım ileri gitmesi için çalışan kim varsa, birlikte Gaziemirli hemşerilerimizin refahı için çalışmaya devam ediyoruz.”

BİZİM VİZYONUMUZ NUTUK!

Nutuk’un yıldönümü hakkında da görüş belirten Başkan Özkan; “Yakın olan CHP iktidarında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vizyonu ve bizlere biçtiği misyonu ile ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız. Nutuk, bir kitaptan çok fazlasıdır. Gaziemir’de Nutuk okumayan bir kişi kalmayana dek gücümüz yettiğince kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Herkes Nutuk okumalı. Bizler Atatürk’ün Askeri, Yoldaşı, Kardeşi, Genci, Kadını olarak, dâhili ve harici her türlü alanda mücadelemize devam ediyoruz. İyi ki Atatürk var ve iyi ki bizlere Nutuku gibi bir yol haritası bırakmış. Nutuk Bizim Vizyonumuz, Nutuk Bizim Misyonumuz!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.