Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den ihraç edilmişti! Kararı yargıya taşırken, Başkan Kırgöz'e mesaj verdi!

CHP'den ihraç edilmişti! Kararı yargıya taşırken, Başkan Kırgöz'e mesaj verdi!

CHP Yüksek Disiplin Kurulunca geçtiğimiz Ekim ayında partiden ihraç edilen CHP Dikili üyesi Hasan Hüseyin Akkuş, partiden ihraç edilmesi kararını yargıya taşıdı.

  • Ege Postası
  • 27.12.2021 - 21:59

EGEPOSTASI-  CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleştirdiği toplantıda CHP Dikili üyesi Hasan Hüseyin Akkuş'u partiden ihraç etmişti.

Akkuş'un Dikili’de yapılacak kum ocağının yapılmasına karşı çıkmak için gerçekleştirilen protestolar esnasında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e hakaret ettiği iddia edilmiş ve partiden ihraç edilmişti.

Hasan Hüseyin Akkuş, bugün partiden ihraç edilmesi kararını hukuksuz ve adil olmadığını düşündüğünü belirterek yargıya taşıdığını açıkladı. Akkuş, davayı Ankara 10. Asliye Mahkemesi'ne açtı.

Akkuş ayrıca bundan sonra "Bergama'da, Menemen'de arazi satışlarının nasıl CHP ve İYİ Partililerce yargıya taşınıyorsa ben de Dikili'deki arazi satışlarını yargıya taşıyacağım" diyerek Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e ensendeyim mesajı verdi.

Akkuş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "1. davayı açtım 2. davayı arsa satışlarına açacağım" diyerek şu ifadelere yer verdi;

"Belediye Başkanı Sayın Adil Kırgöz ve İlçe Başkanı Sayın Hasan Altıparmak'ı sosyal medyadan eleştirmek, Deliktaş Köyü'nde yapılmak istenen kum ocağına karşı eylem düzenlemek suçlarından İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın da katkılarıyla partimiz CHP'den ihraç edilmiştim. Bugün bu kararın hukuksuz ve adil olmadığını düşündüğüm için dava açtım. Buradan tüm arkadaş ve yoldaşlara selam olsun. Konuşmaya, yanlışa sessiz kalmamaya devam edeceğim... SAYIN ADİL KIRGÖZ şimdiden bilmenizi istediğim bir konu daha var. Bundan sonra yapacağınız köylülere ait arsa satışlarına ilişkin Bergama'da, Menemen'de CHP ve İYİ Partililer nasıl dava açıyorsa ben de Dikili'de bu satışların durdurulması için dava açacağım. Bilginiz olsun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.