Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de eski yöneticiler bir araya geldi: Üç önemli konu masaya yatırıldı

CHP'de eski yöneticiler bir araya geldi: Üç önemli konu masaya yatırıldı

CHP İzmir'de aralarında eski ilçe başkanları ve eski il yöneticilerinin de bulunduğu bir grup partili bir araya geldi. Toplantıda, danışma kurullarının yapılması gerektiği vurgulanırken, ön seçim çağrısı yapıldı. Öte yandan normal kongre takviminin zamanında yapılması için görüş birliğine varıldığı açıklandı.

  • Ege Postası
  • 03.07.2021 - 18:42

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de 2011 ile 2016 yılları arasında görev yapan ve şu anda aktif görevi olmayan önceki dönem ilçe başkanları ve il yöneticileri geniş katılımlı kahvaltıda buluştu.
Örgüt içinde barışın ve sevginin ön planda olması gereğinin öne çıktığı toplantıda; örgütsel sorunlar ve kaybedilen belediyelerle ilgili süreçler konuşuldu.
Özellikle Danışma Kurulu toplantılarının yapılması ve bundan sonraki tüm aday belirleme süreçlerinde örgütün iradesine yani ön seçime başvurulması gerekliliğinin vurgulandığı toplantıda, kongre takviminin normal sürecinde işletilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.
Pandemi süreciyle uzun süredir bir araya gelinememesi sebebiyle düzenlenen bu kahvaltının bir hasret giderme vesilesi olduğu ifade edildi.
Geçmişte farklı görevler üstlenmiş üyelerin bir arada olduğu kahvaltıda toplantıların genişletilerek tekrarlanmasının kararlaştırıldığı açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.