Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'nin Telegram grubundaki paylaşımlarına AK Parti'den tepki: Hayasızca, pervasızca saldırıyorlar

CHP Çiğli'nin Telegram grubundaki paylaşımlarına AK Parti'den tepki: Hayasızca, pervasızca saldırıyorlar

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın Telegram grubunda,  ABD’de Donald Trump yanlılarının kongreyi basıp, silahlı sokak gösterileri yapılan videoyu paylaşan CHP Çiğli İlçe Başkanlığı, ‘Gelecekte Tayyip’in itleri gibi’ yazı yazmasına, AK Parti'den sert tepki gösterdi. AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, ‘’Utanmadan oy istedikleri Çiğli halkına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren Türk halkına alenen hakaret etmekten çekinmiyorlar. Yapılan yorumları kınıyorum. Edep yahu diyoruz’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 18.01.2021 - 12:33

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nın 123 kişiden oluşan Telegram grubunda, Amerika’nın başkenti Washington DC’de bulunan kongre binasının, Başkan Donald Trump’ın destekçileri tarafından basıldığı günde yapılan yazışma ortaya çıktı.

Amerika’da yaşanan olayları video ile grupta paylaşan ve ‘’Washington’da Trump yanlıları silahlarıyla sokaktalar’, ‘Gelecekte Tayyip’in itleri gibi’, ‘Amerika’da bugün her eyalet böyle olacak gibi’, ‘Başkanlık devir teslim törenini bugün yaptırmamak için’ yazıları yazan CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’na tepki geldi.

Karatekin: İçlerindeki öfkeyi ve nefreti kusmaktan imtina etmiyorlar

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, "CHP Çiğli’de nefret hat safhaya çıkmış. Her zamanki gibi hakaret ve küfür etmekten geri durmuyorlar. Bunlar da edepte yok. Utanmadan oy istedikleri Çiğli halkına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren Türk halkına alenen hakaret etmekten çekinmiyorlar. İçlerindeki öfkeyi ve nefreti kusmaktan imtina etmiyorlar. Bilhassa bu söylemler hoşlarına gidiyor ve bunu her mecrada yapıyorlar. Yapılan yorumları kınıyorum. Edep yahu diyoruz." dedi.

İnan: İt dediğiniz insanlardan oy istemeye hiç mi utanmayacaksınız'

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan paylaşımlara tepki göstererek, "Terbiyesize whatsapp, telegram fark eder m? İçlerindeki pisliği seçmene kusmaktan seçmene hakaret etmekten vazgeçmiyorlar. İt dediğiniz insanlardan oy istemeye hiç mi utanmayacaksını? Hiç mi uslanmayacaksını? Ya sabır diyoruz! #KüfürbazCHP" dedi.

Kişili: Hayasızca, pervasızca saldırıyorlar

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili de "#KüfürbazCHP denmesini yıllardır hak ediyorlar! Cumhuriyet, Cumhurbaşkanı, milli değer, özel hayat, ahlâk, adap tanımıyor; hayasızca, pervasızca saldırıyorlar. Siyaset dilini kirletenler aslında kimler,  belgeleriyle ortada!’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.