Dolar 32,5570
%0.03
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.433,150
%0.12
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da düğüm çözüldü: İlçeye o isim atandı

CHP Bayraklı’da düğüm çözüldü: İlçeye o isim atandı

CHP Bayraklı’da 10 ilçe yöneticisinin istifa etmesinin ardından yönetimi düşen Pınar Susmuş’un yerine Necati Şahin başkanlığındaki geçici yönetim atandı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2021 - 17:36

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- İlçe yönetimi ve belediye ile yaşanan krizlerle gündeme gelen CHP Bayraklı’da 1 Kasım tarihinde İlçe eski Başkanı Pınar Susmuş’un Bayraklı Belediyesi’nden depremde hasar gören ve ardından yıkılan konutu için 500 bin lira maddi ve 100 bin lira manevi tazminat talep etmesinin ardından 10 ilçe yöneticisi görevlerinden istifa etmiş ve Susmuş yönetimi düşmüştü.

Susmuş’un başkanlığının düşmesinin ardından gözler ilçeye atanacak ismin kim olduğuna çevrilirken, iki haftadır CHP MYK’dan beklenen atamaya ilişkin bir karar çıkmamıştı.

6 İSİM ÖN PLANA ÇIKMIŞTI

Bayraklı'da geçici ilçe yönetimi için parti kulislerinde çok sayıda isim konuşulmuştu. Adaylık için geçmiş dönem Bayraklı Belediyesi Başkanlığı Aday Adayı Hatice Tatlı, geçmiş dönem Bayraklı Belediyesi Başkanlığı Aday Adayı Metin Güler, Bayraklı Belediyesi Personel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Gaffar Akyel, Necati Şahin, Eski Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Münür Demir ve Bayraklı İlçe eski Başkanı Levent Ölçer'in isimleri ön plana çıkmıştı.

ATAMA YAPILDI

Bugün toplanan MYK, gerçekleştirdiği toplantıda, ilçeyi olağanüstü kongreye götürecek ismi belirledi.

MYK kararıyla ilçeye, Necati Şahin atandı.

Başkan Sandal’ın da desteklediği Şahin’in başkanlık edeceği kayyım heyetinde yer alan isimlerin ise Faik Coşkuner, Fatma Akçam, Recep Kazan ve Yusuf Kara'dan oluştuğu öğrenildi.  

Öte yandan karar MYK'dan çıkarken, resmi yazının henüz İl Başkanlığı'na ulaşmadığı belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.