Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7984
%-0.19
Altın 2.422,430
%-0.32
Bist-100 9.710,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da ‘buzları eriten’ ziyaret

CHP Bayraklı’da ‘buzları eriten’ ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal arasındaki gerilimle gündeme gelen CHP Bayraklı’da flaş bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Susmuş, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Sandal’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kamuoyunda, ikili arasında “buzların erimesi” olarak yorumlandı.

  • Ege Postası
  • 21.06.2021 - 15:28

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı’da İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un geçtiğimiz aralık ayında seçimle göreve gelmiş olan 24 mahalle yöneticisini görevden almasıyla birlikte İlçe Başkanı Susmuş ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile bir süredir devam eden gerilimin fitili ateşlenmiş ve İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün karar defterini ilçe başkanlığından dışarı çıkarması nedeniyle görevden alınmasıyla devam etmişti.

Bazı ilçe yönetim üyelerinin haftalık olağan toplantılara üst üste katılmaması ve yönetimin düşürülmesi için yapılan imza kampanyasıyla birlikte ilçede gerilim tırmanırken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in uzlaşı için araya girmesiyle birlikte sular bir süre durulmuştu.

Yaşanan gelişmelerin ardından ilçede Başkan Susmuş’a muhalif olan Belediye Başkanı Sandal’a yakın olduğu ileri sürülen 3 ilçe yönetim kurulu üyesi Başkan Susmuş’a istifa çağrısında bulunarak rest çekmişlerdi.

BUZLARI ERİTEN ZİYARET

Öte yandan; ilçede sular durulmuşken bugün flaş bir gelişme yaşandı.

İlçe Başkanı Susmuş, bugün beraberindeki ilçe yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı makamında ziyaret etti ve Başkan Sandal’ın babalar gününü kutladı.

Ziyaret, ilçede buzların eridiği şeklinde yorumlanırken ziyarete görevden alınan Kemal Kaygül’ün katılmaması dikkat çekti. 

Belediye Başkanı Sandal, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “CHP Bayraklı İlçe Başkanımız Pınar Susmuş ve yönetimini, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımızı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve Babalar Günü hediyeleri için teşekkür ederim”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.