Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'dan Kılıçdaroğlu'na 'iktidar' sözü

CHP Bayraklı'dan Kılıçdaroğlu'na 'iktidar' sözü

İki gündür Ankara’da bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Sandal, görüşmede CHP liderine yereldeki iktidarı genele taşımak için söz verdiklerini belirtti. Başkan Sandal “Bir sonraki yerel seçimde Bayraklı’daki oylarımızı artıracağız” derken, İlçe Başkanı Gültekin “Yereldeki iktidarımızı genele de taşıyacağız” dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ise “İzmir’e ve Bayraklı’ya güveniyorum. Size olan inancım tam” mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 19:54

EGEPOSTASI – Başkan Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyetin iki günlük Ankara mesaisi bugün sona erdi. 

Önceki gün Anıtkabir’i ziyaret eden Bayraklı heyeti, bugün de CHP TBMM Grup Toplantısı’na katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yerinde takip etti.

Heyet, grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti ve yereldeki iktidarı genele taşıma sözü verdi. Bayraklı örgütü, genel başkan yardımcılarını ve milletvekillerini de ziyaret etti.

“BAYRAKLI’YA GÜVENİYORUM”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu “İzmir’e ve Bayraklı’ya olan güvenim tam. Çalmadık kapı, dokunmadık yurttaş bırakmayana dek çalışın ve sokakta olun. Bize İzmir ve Bayraklı yetmez, sizin azim ve kararlılığınızla genelde de iktidara ulaşmanın kapıları açılacaktır” dedi.

“BAŞARIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı, üstüne koyarak artırıyoruz. Bir sonraki seçimlerde oy oranımızı ve başarımızı daha da artıracağımıza, İzmir’deki ve Bayraklı’daki başarıyı Türkiye geneline yayacağımıza söz veriyoruz” dedi.

“ÖRGÜTLÜ GÜCÜMÜZ BÜYÜYECEK”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “Belediyemizle ve ilçe örgütümüzle uyum ve dayanışma içinde yereldeki iktidarımızı genele de taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımızdan aldığımız talimatlarla, örgütlü gücümüzü büyüteceğimize söz veriyoruz” dedi.

ZİYAYRET SONRASI SOSYAL MEDYADANMESJA PAYLAŞTI

Başkan Sandal, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu mesajı verdi:

“İlçe Başkanımız Didem Gültekin, ilçe yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle birlikte, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu‘nu ziyaret ettik. Bayraklı’da partimizin gücünü daha da artırmak, yerelde var olan iktidarımızı genele de taşımak için söz verdik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.