Dolar 32,4496
%0.12
Euro 34,4641
%-0.09
Altın 2.487,670
%0.18
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'dan flaş disiplin kararı

CHP Bayraklı'dan flaş disiplin kararı

Örgüt içerisinde yaşanan gerilim ile gündemde olan CHP Bayraklı’da flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta karar defterini Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’tan izinsiz olarak çıkarması gerekçesiyle görevden alınan İlçe Sekreteri Kemal Kaygül'ün, disipline sevk edildiği öğrenildi. 

  • Ege Postası
  • 27.01.2021 - 16:42

EGEPOSTASI- Son haftalarda örgüt içerisinde yaşanan fikir ayrılıkları ve tartışmalar ile İzmir siyasetinde gündeme gelen CHP Bayraklı’da flaş bir gelişme yaşandı. 

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un geçtiğimiz ay, önceki dönemde ön seçimle göreve gelmiş 24 mahalle temsilcisini görevden alarak yerlerine yeni isimleri atamıştı. Susmuş’un kararı  ilçe yönetiminde sert tartışmalar yaşanmasına neden olmuştu. Tartışmaların ardından ilçe yönetiminde başını İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün çektiği 6 yönetici karara şerh koymuştu. 

Geçtiğimiz haftalarda ilçe binasına giden Susmuş'un karar defterini aradığı ve bulamamasının ardından İlçe Sekreteri Kemal Kaygül'ün  karar defterini izinsiz olarak çıkardığı iddiası sonrası Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile Kaygül arasında gerilim yaşanmıştı. Başkan Susmuş yaşanan olaylar sonrası Kaygül'ü görevden almıştı.            

Yaşanan gerilimin ardından Başkan Susmuş'un bireysel olarak, yönetim kurulu kararı olmadan Kemal Kaygül hakkında disiplin dosyası hazırladığı ve il yönetime gönderdiği öğrenildi. 

'Kesin ihraç' istemiyle hazırlanan dosyanın il yönetiminde görüşülmek üzere il başkanlığına teslim edildiği öğrenildi.

Disiplin dosyasının bir sonraki toplantıda görüşüleceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.