Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'daki krize üç vekilden müdahale! Anlaşmazlıklara nokta koyun!

CHP Bayraklı'daki krize üç vekilden müdahale! Anlaşmazlıklara nokta koyun!

CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır ve Atila Sertel, Bayraklı’da örgüt içinde yaşanan krizi aşmak için devreye girdi. 3 vekil ilçeye giderek hem Belediye Başkanı Serdar Sandal hem de İlçe Başkanı Pınar Susmuş’la görüştü. Öte yandan vekiller geçen haftaki toplantıya katılmayan ilçe yöneticileriyle de görüştükleri ve orta yolun bulunması adına düşürme girişimin yanlış olduğunu aktardıkları öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2021 - 19:01

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı'da İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile bazı ilçe yönetcileri arasında yaşanan kriz sürerken,  Susmuş ile Belediye Başkanı Serdar Sandal arasında da sorun olduğu ve bundan dolayı imza hareketi başlatarak Susmuş’u 'düşürme girişimi' olduğu öne sürülmüştü.

Öte yandan ilçede yaşanan krizlerin ardından Yücel, Susmuş ve Sandal’la bir araya gelmiş ve ilçede "sorun istemiyorum" mesajı vermişti. 

Buna rağmen ilçede sorun çözülememiş ve geçen haftaki ilçe yönetim kurulu toplantısı gerçekleşmemişti. Susmuş'un istifa etmesini istediği ileri sürülen yöneticiler yönetim kurulu toplantısına katılmamış ve tutanak tutulmuştu. Tüzüğe göre; yöneticiler üst üste iki toplantıya daha katılmadığı takdirde Susmuş başkanlığındaki yönetimin düşmesi ihtimali oluşmuştu.

3 VEKİLDEN KRİZE MÜDAHALE

Krize müdahale etmek için CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır ve Atila Sertel devreye girdi. 

Bayraklı’ya giden üç vekil gün önce ilçeyi ziyaret etti. Bayır, Sındır ve Sertel, İlçe Başkanı Pınar Susmuş ile görüştükten sonra ilçe yöneticileri ve partililerle bir süre sohbet etti.

Vekiller ilçe ziyaretinin ardından belediye geçerek, Belediye Başkanı Serdar Sandal ile de bir araya geldiler.

Üç vekilin hem Sandal'a hem Susmuş'a hem de Susmuş'a muhalif olan ilçe yönetcilerine krizi bitirmeleri için telkinde bulundukları aktarıldı.

Vekillerin “Partimiz iktidara gidiyor. Kol kola olmak gerekirken parti içinde burada yaşanan durum doğru değil. Hepinizin desteğiyle partimizi Bayraklı’da büyütmek adına omuz omuza çalışmalıyız. Enerjimizi buna harcamalıyız. Aranızdaki anlaşmazlıklara nokta koyun” dye mesaj verdikleri öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.