Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'da kongre öncesi esrarengiz bildiri

CHP Bayraklı'da kongre öncesi esrarengiz bildiri

CHP Bayraklı’da kongre öncesi hareketlilik devam ediyor. 13 Mart Pazar günü düzenlenecek ilçe kongresi öncesi ‘Bayraklı İçin Çağrı Heyeti’ imzalı esrarengiz bir bildiri yayınlandı. Bildiri örgüte dağıtılırken, bildiride dikkat çekici ifadeler yer aldı. Çağrıda örgüt göreve davet edilirken, parti emekçilerinin temsiliyet sağlayacağı genç, dinamik bir ekip ve örgüt kültürünün taşıyıcısı deneyimli arkadaşlardan oluşan bir yönetime ihtiyaç duyulduğuna yer verildi. Öte yandan CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Cemalettin Alper esrarengiz bildiriyi yayınlayanlara tepki gösterdi. Alper, "Böyle bir metni yayınlayan kişilerin metnin altına cesurca isimlerini de yazmalarını beklerdim..." dedi.

  • Ege Postası
  • 28.02.2022 - 14:46

EGEPOSTASI - CHP Bayraklı İlçe Örgütü 13 Mart Pazar günü olağanüstü ilçe kongresi için sandık başına gidecek.

Pınar Susmuş başkanlığındaki yönetimin istifalar nedeniyle düşmesi sonucu ilçeye Necati Şahin başkanlığında geçici yönetim atanmıştı.

İl Başkanlığı’nın aralarında Bayraklı’nın da olduğu 4 ilçede kongre yapılması kararının ardından ilçedelerde adaylık çalışmaları hız kazandı.

Bayraklı’da 13 Mart’ta yapılacak kongre öncesi Mehmet Yılmaz ve Samed Tekin adaylıklarını açıklarken, muhalefet cephesi ve Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Bayraklı kongresi öncesi “İkinci Yüzyıla Doğru Yeni Bir Bayraklı İçin; ‘Bir Adım’ Atıyoruz!” başlıklı esrarengiz bir bildiri yayınlandı.

Bildiri sosyal medya ve WhatsApp gruplarında dolaşıma sokulurken, ayrıca örgüte dağıtıldığı da ifade edildi.

'Bayraklı İçin Çağrı Heyeti' imzalı bildiri şöyle;

“Değerli Yol Arkadaşlarımız,

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde AKP'nin oyununu bozmaya çok az kaldı.

16 Nisan 2017 referandumu ve Adalet Yürüyüşü’yle ivme kazanan mücadelemiz birbirinden farklı siyasal anlayışları bir araya getirdi. Önce yerel seçimlerde ciddi bir başarı elde ettik. Ardından yerel yönetimlerimiz tüm Türkiye’de bu başarımızı pandemiye ve ekonomik krize rağmen layıkıyla sürdürdü.

Partimizin 37. Olağan Kurultayı'ndaki "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi kapsamında ortaya koyduğumuz iktidar perspektifi doğrultusunda AKP'nin yaşamın her alanında yarattığı yıkımın önüne geçmek için toplumun tüm kesimlenyle birlikte yeni bir yaşamı bugünden ilmek ilmek örmek istiyoruz.

Dostlar,

Bizler yaşadığımız yerden başlayarak ‘bir adım’ daha atarsak ülkemiz refaha ve huzura kavuşacaktır.

Örgütümüz bizim en geniş ailemizdir. Ailemizin içerisinde elbette farklı görüşler, tartışmalar, yaklaşımlar olur, bu durum çok normaldir. 

Ama insan ne yaşarsa yaşasın ailesinden, köklerinden kopamaz. Atacağımız her adımın, söyleyeceğimiz her sözün iktidar yolundaki mücadelemizi güçlendimesi gerektirdiğini düşünüyoruz.

Bu mücadelemizin yeni adımlarından birisi de Bayraklı İlçe Örgütü’müzün 13 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirecğeği olağanüstü kongredir. 

Tüm örgütü kucaklayan bütün parti emekçilerimizin temsiliyetini sağlayacak, genç, dinamik bir ekiple örgüt kültürünün taşıyıcısı olan deneyimli arkadaşlarımızdan oluşan bir örgüt yönetimine ihtiyaç duyulduğu hepimizce bilinmektedir. İktidar yolunda gireceğimiz bu çetin mücadelede örgüt kademelerinde görev üstlenmek isteyen yol arkadaşlarımızı, birlikte ve en geniş katılımla belirlemek üzere bir araya gelmeye çağırıyoruz.

Partimizin vicdanı olan kadınlarımızı, gençlerimizi, kanaat önderlerimizi ve emek veren tüm yoldaşlarımızı bu tarihsel süreçte göreve davet ediyoruz.”

ESKİ BAŞKAN CEMALETTİN ALPER'DEN TEPKİ: CESURCA İSİMLERİNİ YAZMALARINI BEKLERDİM

Üç dönem CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı görevini yapan Cemalettin Alper esrarengiz bildiriyi yayınlayanlara tepki gösterdi. 

Sosyal medyadan açıklama yapan eski başkan Alper, "Böyle bir metni yayınlayan kişilerin metnin altına cesurca isimlerini de yazmalarını beklerdim..." derken açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"CHP Bayraklı'da emekten bahseden kişiler gerçekten Bayraklı'dan mı acaba?

Yoksa dışarıdan gelip Bayraklı'da yıllardır  emeği olanları yok sayıp! 

Yönetim kadrolarına yerleşerek partiyi kendi çıkarları için kullanmak isteyenler mi ?

Amacına ulaşamayıp başka partilere gidip gelenler mi?

Bayraklı'yı yeniden dizayn etmek isteyenler mi ?

Böyle bir metni yayınlayan kişilerin metnin altına cesurca isimlerini de yazmalarını beklerdim...

#GelecekÖrgütteGeçmişiOlanlarlaŞekillenecek"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.