Dolar 32,4964
%0.26
Euro 34,5902
%0.28
Altın 2.496,310
%0.53
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'da flaş gelişme: Şahin kararını verdi!

CHP Bayraklı'da flaş gelişme: Şahin kararını verdi!

CHP Bayraklı'da geçici yönetimin başkanı Necati Şahin, 13 Mart'ta yapılacak olan ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Şahin, "Aday olacak tüm arkadaşlarıma eşit mesafede olduğumu belirtmek istiyorum. Bu kongremizin gelmekte olan iktidarımıza güç katacağına ve örgütümüzü dahada birleştireceğine olan inancımla, aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 08.03.2022 - 13:28

EGEPOSTASI - CHP Bayraklı'da geçtiğimiz yılın Kasım ayında toplu istifaların ardından Pınar Susmuş yönetiminin düşmesinin ardından, 13 Aralık 2021'de geçici yönetimin başkanlığına atanan Necati Şahin'in, ilçe kongresinde aday olup olmayacağı uzun süredir belirsizliğini koruyordu.

Şahin, 13 Mart Pazar günü yapılacak ilçe kongresine günler kala kesin kararını vererek, kongrede aday olmayacağını yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Şahin sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Partimin ihtiyaç duyduğu ve göreve çağırdığı andan itibaren, geçici kuruldaki arkadaşlarımla birlikte, CHP Bayraklı ilçe örgütümüzü olağanüstü kongreye başarıyla taşımanın gururunu yaşıyoruz.

Bu onurlu görevi yaparken, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar geçen zamanda, örgütümüzün büyümesi, gelişmesi ve kocaman bir aile olması tek amacımız olmuştur. Örgütümüzün vereceği her türlü karara saygı duyacağımı ve gereğini yapacağımı bilmenizi isterim.

13 Mart 2022 Pazar günü yapılacak olan ilçe kongremizde aday olmayacağımı, aday olacak tüm arkadaşlarıma eşit mesafede olduğumu belirtmek istiyorum.

Bu kongremizin gelmekte olan iktidarımıza güç katacağına ve örgütümüzü dahada birleştireceğine olan inancımla, aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.