Dolar 32,5443
%0.01
Euro 34,9780
%0.43
Altın 2.429,320
%0.25
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı Ata'nın huzurunda

CHP Bayraklı Ata'nın huzurunda

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, iki günlük bir program kapsamında Ankara'ya gitti. Ankara'daki ilk gün Anıtkabir'i ziyaret eden Bayraklı heyetinin yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birtakım önemli ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2022 - 09:11

EGEPOSTASI – Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, iki günlük program kapsamında bugün Ankara’ya gitti. Sandal’a CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve yönetimi ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

İLK GÜN ANITKABİR'E ZİYARET

Bayraklı heyeti Başkent'teki ilk gününde Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Sandal ziyaretin ardından sosyal medya hesabından "Sonsuza kadar aynı inanç ve kararlılıkla izindeyiz Atam.. CHP İlçe Başkanımız Didem Gültekin, Meclis Üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimiz ile Anıtkabir’de, Ulu Önderimiz Atatürk’ün huzurundayız.." mesajını paylaştı.

Anıtkabir ziyaretinden sonra konaklayacağı otele geçen heyet, Ankara programının ilk gününü akşam yemeğiyle tamamlayacak.

TBMM’DE ÖNEMLİ TEMASLAR

Bayraklı heyeti, Ankara’daki ikinci gününde 17 Mayıs Salı sabahı, kahvaltının ardından TBMM’ye geçecek. Heyet burada TBMM Başkanvekili Haydar Akar, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç’la görüşme yapacak.

Görüşmelerin ardından Başkan Sandal ve beraberindekiler saat 13.00’teki CHP TBMM Grup Toplantısı’nı takip edecek, toplantıdan sonra ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret edecek. 

Günün devamında CHP İzmir milletvekilleriyle öğle yemeğinde bir araya gelecek olan heyetin, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleriyle de bir dizi temasta bulunduktan sonra Ankara programını noktalayıp İzmir’e dönmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.