Dolar 32,5709
%0.09
Euro 34,9451
%0.33
Altın 2.429,750
%0.27
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyük Türkiye Partisi İzmir’de düğmeye bastı

Büyük Türkiye Partisi İzmir’de düğmeye bastı

Hüseyin Durmaz liderliğinde Mart 2022’de kurulan Büyük Türkiye Partisi (BTP) İzmir yapılanması için kongrelerin startını verdi. İlk olarak Bornova İlçe Kongresi’ni gerçekleştiren partinin İzmir yapılanmasında ikinci kongre ise Kemalpaşa’da gerçekleştirildi. Partinin İzmir'deki ilk ilçe başkanı kadın bir başkan oldu. Bornova Kongresi'nde başkanlık koltuğuna Aylin Derin otururken Kemalpaşa Kongresi'nde ise Esat Alçiçek ilçe başkanı seçildi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2022 - 15:05

EGEPOSTASI- Mart 2022’de Hüseyin Durmaz liderliğinde kurulan Büyük Türkiye Partisi (BTP) İzmir yapılanması için kongrelerin startını verdi.

Partinin İzmir ilçe kongreleri 24 Haziran Cuma günü Bornova İlçe Kongresiyle başladı.

Partinin İzmir’deki ilk ilçe başkanının seçildiği Bornova İlçe Kongresi’nde bir kadın başkan koltuğa oturdu ve Aylin Derin ilçe başkanı seçildi.

Derin, kongrede Bornova ilçesine ilişkin kısa bir sunum yaparken delegeler, Derin’in Bornova’ya hakim bir isim olmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

KEMALPAŞA’DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ESAT ALÇİÇEK OTURDU

BTP İzmir’de ikinci kongre ise Kemalpaşa ilçesinde yapıldı.

Durakbeyoğlu Restoran’da gerçekleştirilen kongreye BTP Genel Başkan Yardımcısı Güven İlhan, BTP Gençlik Kolları Başkanı Muhittin Varol, partinin İzmir İl Başkanı Mehmet Özbal ve Bornova İlçe Başkanı Aylin Derin katıldı. TBP Genel Başkanı Hüseyin Durmaz ise kongreye görüntülü telefon bağlantısı ile katılım sağladı.

Daha önce Genel Merkez tarafından ilçe başkanı olarak atanan Esat Alçiçek tek aday olarak girdiği kongrede, başkanlık koltuğuna delegelerin oylarıyla oturdu. 

“KEMALPAŞA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Kongrede yaptığı konuşmada ilçedeki mevcut siyasi iklim ve ekonomik koşullara ilişkin tespitlerini aktaran İlçe Başkanı Alçiçek, “Kemalpaşa’daki mevcut ekonomik ve siyasi durumdan hiç kimse memnun değil. Her gün onlarca kişi bizlere gelip dert yanıyor. Kemalpaşa’nın sorunlarını biliyoruz ve sorunların çözümleri de bizde. Kemalpaşa’da birinci parti olacağız. Büyük Türkiye Partisi ile Kemalpaşa bambaşka bir yer olacak. Projelerimiz hazır, vatandaşlarımızla birlikte ilçemizi hak ettiği değerekavuşturacağız” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.