Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da Saadet Partisi’nden muhtarlara ziyaret

Buca’da Saadet Partisi’nden muhtarlara ziyaret

Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Temur, ilçe sorumlusu Selçuk Kavuşan ile beraberindeki heyet, muhtarları ziyaret ediyor. Muhtar komisyon üyeleri olarak haftada dört mahalleye ziyaret düzenleyen Saadet Partililer, muhtarların sorunları, talepleri ve giderilmesi gereken eksiklikler konularında bilgi alıyor.

  • Ege Postası
  • 19.01.2022 - 09:33

Parti yetkililerine faaliyetleri hakkında bilgi veren muhtarlar, kendi bölgelerinin sıkıntılarını da iletiyor. Verdikleri destek ve sorunların çözümüne yapmış oldukları katkıdan dolayı Saadet Partili heyete teşekkür eden muhtarlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Muhtar ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Temur, “Vatandaşımızı en iyi tanıyan, onların sorunlarına hâkim olan muhtarlarımızı düzenli olarak ziyaret etmekte, bölge sorunları olarak aktarılan konuları dosya haline getirmekte, taleplerini ilgili mercilere aktarmaktayız. Ekonomik yönden zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, kimsesiz, engelli, muhtaç ya da yaşlıların tespiti ve yardımların gerçekleşmesi noktasında da önemli bir noktada görev yapan muhtarlarımıza destek olmaya çalışmaktayız.” ifadelerini kullandı.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.