Dolar 32,5656
%0.16
Euro 34,8254
%0.47
Altın 2.418,060
%-0.61
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da İsmail Yüzer adaylık için nabız yokluyor

Buca'da İsmail Yüzer adaylık için nabız yokluyor

CHP’de kıyasıya geçen delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. İlçe kongreleri için aday olmayı düşünen isimler  nabız yokluyor. Eski İl Başkan Yardımcısı İsmail Yüzer’in, Buca İlçe Başkan adaylığı için delegelerle toplantılar düzenleyerek, partililerin fikrini aldığı öğrenildi. Kongre öncesi kulisler hareketli 

  • Ege Postası
  • 03.12.2019 - 11:32

EGEPOSTASI- CHP'de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongre süreci başladı. Gönlünde başkanlık yatan isimler delegelerle ve partinin önde gelen isimleriyle fikir alışverişinde bulunuyor.

Önceki dönem Esnaftan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan İsmail Yüzer’in de Buca ilçe Kongresi öncesi adaylık için nabız yokladığı öğrenildi.

Yüzer’in, kulislerden gelen bilgilere göre, delegelerle yaptığı toplantılarda, “Bugüne kadar herhangi bir yere  bir aday olmadım. Buca’da bir boşluk var. Örgütten gelen biriyim. Hiç çizgimi değiştirmedim. El birliğiyle burayı toparlayabiliriz.” dediği ifade edildi.

Öte yandan Efeler Mahallesi’nde Mavi listeden delege seçilen İsmail Yüzer’in yakın çevresine, “Ben ekipçilik yapmıyorum, Buca Belediyesi’ne de Büyükşehir’e de uzak değilim. Örgütle yola çıkmak istiyorum” dediği öğrenildi.

1998 yılında en genç kurultay delegesi seçilen İsmail Yüzer, ilçe sekreterliğinin yanı sıra eski başkanlar Alaattin Yüksel ve Asuman Ali Güven dönemlerinde de il yöneticiliği yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.