Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da esnafa destek turu

Bornova’da esnafa destek turu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri; Atila Sertel, Bedri Serter ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte İzmir Kara Nakliyecileri Sitesi ve Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafın sorunları dinlenirken “Her zaman yanınızdayız” mesajı verildi.

  • Ege Postası
  • 29.12.2021 - 09:39

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri; Atila Sertel, Bedri Serter ve CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın ilk durağı Işıkkent’teki İzmir Kara Nakliyecileri Sitesi oldu. İzmir Kara Nakliyecileri Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Adnan Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Koçali Al, görüş ve taleplerini alınan esnaf Başkan Mustafa İduğ ve Bornova Belediyesi’nin bu süreçte verdiği destek ve yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirirken artan akaryakıt ve yedek parça maliyetlerinden yakındı.

Başkan İduğ’a teşekkür

Işıkkent’teki programın bir sonraki durağı Türkiye’de ayakkabı üretiminin yaklaşık yüzde 35’inin gerçekleştiği Ayakkabıcılar Sitesi oldu. Burada İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ile Site Başkanı Süleyman Özcan ziyaret edildi. Ata ve Özcan, Başkan Mustafa Mustafa İduğ’a ve ilgili belediye bürokratlarına istedikleri her an ulaşabildiklerini belirterek teşekkür etti. Nakliyeciler gibi ayakkabıcılık sektörünün temsilcileri de ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar içinde yükselen maliyetlerin kendilerini çok zorladığını, bu sorunlara bir de kayıt dışı olarak sektörde çalışan Suriyeliler’in eklendiği dile getirdi.

Yanınızda olmaya devam edeceğiz

Bornova Belediyesi olarak bu zor günlerde toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi esnafa da destek olduklarını belirten Başkan Mustafa İduğ, “Tüm imkanlarımızı seferber ederek sanayi sitelerimize destek oluyoruz. Böylesi bir dönemde işlerini kolaylaştırmak adına biz onların ayağına geliyoruz. Ruhsat işlemlerini yerinde gerçekleştiriyoruz. Çevre temizliği ve çöplerin toplanması konusunda çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. Sözümüz söz asfalt üretim tesisinin düğmesine bastığımız da ilk olarak bu bölgenin yollarını yenileyeceğiz. Ayakkabıcılık Akademisi kurulması için de her türlü desteği vermeye hazırız. Biz yerel yönetim olarak her zaman yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Hep birlikte başaracağız

Ekonomik olarak çok haraketli günlerden geçtiğimizi ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Döviz kuru bir çıkıyor, bir iniyor ama bu arada zamlanan hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor. Bu da tüm sektörleri büyük sıkıntıya sokuyor. Biz sizin sorunlarınızı dinleyip, çözülmesine aracılık etmek için buradayız. Ekonomiden yargı bağımsızlığına, insan haklarından adalet ve özgürlüğe ülkenin bir çok sorunu var ve bunların hepsi birbiriyle bağlantılı. Bu sorunların tek sorumlusu mevcut iktidar ve yönetim tarzı ama bu bir kader değil. İnsanlarımızın ezilmediği yapıyı kurmamız mümkün. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Güzel günler yakında

CHP İzmir Milletvekilleri; Atila Sertel  ve Bedri Serter ise CHP’li yerel yönetimlerimiz işçisinden memuruna, emeklisinden esnafına toplumun her kesimine destek olduğunu ifade ederek, Ankara’da da vatandaşın sesi olmaya devam edeceklerini söyledi. Sertel ve Serter, “Tüm çabamız ekonomiden özgürlüklere, insan haklarından yargı bağımsızlığına her alanda daha yaşanabilir bir Türkiye yaratmak için. Muhalefet olarak bunun için mücadele ediyoruz. En kısa sürede halkın gücüyle iktidara geldiğimizde başaracağız. Güzel günler çok yakın” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.