Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da ağabey formülü

Bayraklı'da ağabey formülü

CHP’de delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çeverildi. İlçe kongresi öncesi kriz yaşanan Bayraklı’da aday  konusunda  ağabey formülü  üzerinde uzlaşı sağlandığı ileri sürüldü. Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun Selçuk Ayhan isminde anlaştığı iddia edildi. Kulisler bu gelişmeyi konuşuyor

  • Ege Postası
  • 06.12.2019 - 14:48

EGEPOSTASI- CHP’de delege seçimlerinin bitmesinin ardından ilçe kongreleri beklenirken, Bayraklı’da kimin aday yapılacağı konusunda kriz çıkmıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun yaptıkları gizli görüşmeler sonrasında adayın belirlendiği öne sürüldü. İkilinin uzlaşı sağladığı ifade edilirken, ağabey formülünün ağır bastığı belirtildi.

Buna göre; 21 Aralık’taki kongreye uzlaşı aday olarak İl eski Başkanı ve İzmir eski Milletvekili Selçuk Ayhan ile gidilmek istendiği öne sürüldü.
Öte yandan Selçuk Ayhan, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde  Mavi listenin seçimi kazandığı listeden delege seçilmişti.

AYHAN: BÖYLE BİR GELİŞME VAR

Egepostası’na konuşan Selçuk Ayhan, “Bana böyle bir öneri geldi. Böyle bir gelişme var. Bayraklı’da bir aday üzerinde ittifak kurulması durumunda pek sıcak bakmıyorum. Ancak sorun devam ederse aday olurum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.