Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yılmaz Kınık’taki yol haritasını açıkladı

Başkan Yılmaz Kınık’taki yol haritasını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen CHP Kınık Olağanüstü İlçe Kongresiyle tekrar ilçe başkanlığı koltuğuna oturan İsmail Yılmaz, kongreden bugüne kadar geçen süreyi değerlendirdi. İlçede bundan sonra izlenecek yol haritasını da açıklayan Başkan Yılmaz, öncelikli hedeflerinin 2023 Genel Seçimlerinde hem ilçede hem de ülkede iktidar olmak olduğunu ve bu yönde çalışacaklarını söyledi. 

  • Ege Postası
  • 10.03.2022 - 15:16

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir’de istifa ve görev değişimleriyle gündeme gelen Kınık'ta ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmail Yılmaz, Aralık 2020'de görevinden istifa etmişti. Yılmaz'ın ardından ilçeye 2021 Şubat ayında Ahmet Kanat başkanlığında kayyım yönetimi atanmıştı. Şubat 2021'den bu yana yaklaşık 1 yıldır kayyım heyeti yönetiminde olan Kınık’ta geçtiğimiz hafta olağanüstü ilçe kongresi gerçekleştirilmişti.

Kongrede başkanlık yarışı, 2020’de ilçe başkanlığı görevinden istifa eden İsmail Yılmaz ve Ahmet Kanat başkanlığındaki geçici yönetim heyetinde yer alan Nesrin Nalbant arasında geçmişti.

Kongrede, oyların büyük çoğunluğunu alarak sandıktan başkan olarak çıkan isim ise İsmail Yılmaz olmuştu.

Kongre sonrasındaki süreci ve ilçede bundan sonra izlenecek yol haritasına ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Yılmaz, küslükleri bir kenara bırakarak çalışmalara başladıklarını ve hedeflerinin 2023 Genel Seçimi’nde Millet İttifakı’nı iktidar yapmak olduğunu söyledi.  

2 HAFTADA 100 YENİ ÜYE

Kongre sonrasında zaman kaybetmeden üye çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Kongreden sonra mazabatımızı da almamızın ardından hızla üye çalışmalarına başladık. O günden bugüne ilçemizdeki 7 mahalle muhtarını partimize kaydettik. Kongre sonrasındaki süreçte partimize toplamda 100 üye kazandırdık. Bunu sadece ben yapmadım. Bu başarı ilçe yöneticilerimiz ve örgütümüzün ortak başarısıdır” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ GENEL SEÇİMLER”

Yılmaz, ilçede bundan sonra izlenecek yol haritasında önceliğin 2023 Genel Seçimlerinde iktidar olmak olduğunu belirtti ve “Önümüzde genel seçim var. Öncelikli hedefimiz, 2023 Genel Seçimlerinde partimizi hem ülkede hem de ilçemizde birinci parti yapmak. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da bu seçimlerde cumhurbaşkanı yapmak bizim öncelikli hedefimiz. Önceliğimiz genel seçimler” diye konuştu.

İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ DEĞERLENDİRMESİ

Geçtiğimiz gün İl başkanlığına gerçekleştirdiği ziyareti de değerlendiren Başkan Yılmaz, “İl Başkanımız bizi çok güzel ağırladı. Aramızda sanıldığı gibi bir anlaşmazlık yok. Görüşmemizde çalışmalarımızla ilgili İl Başkanımıza bilgi verdik ve fikir alışverişinde bulunduk. Bundan sonra yapılacak çalışmalarda il başkanlığımız ile eşgüdümlü olarak çalışılması konusunda fikir birliğine vardık” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.