Dolar 32,3765
%0.18
Euro 34,9820
%-0.24
Altın 2.325,600
%0.22
Bist-100 9,07
%-0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Tugay o iddialarla ilgili Egepostası'na konuştu: Aile içindeki konuşmayı servis etmek etik değil!

Başkan Tugay o iddialarla ilgili Egepostası'na konuştu: Aile içindeki konuşmayı servis etmek etik değil!

Seferihisar'da geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un da katıldığı kampta, belediye başkanları toplantısında Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'in Karşıyaka'da siyasi toplantılar yaptığını ifade ederek, "Bunlar genel seçimler öncesi sıkıntı olabilir." diyerek seçim öncesi parti içi çekişmeler yaşanmamasına dikkat çekerken, "Aile içinde yapılmış bir konuşmayı servis etmek etik değil." sözleriyle tepkisini dile getirdi. Öte yandan Başkan Tugay, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın kendisi ile görüşmediği iddiaları içinse “kocaman bir yalan” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.11.2022 - 11:23

EGEPOSTASI- CHP Genel Merkezi tarafından CHP İzmir İl Başkanlığı koordinesinde geçtiğimiz hafta sonu Seferihisar düzenlenen ve 2 gün süren kampa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanları katıldı.

Kampta Genel Başkan Yardımcıları Salıcı ve Torun, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla basına kapalı olarak ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi.

Soyer ve Yücel’in de yer aldığı belediye başkanlarıyla yapılan toplantıda Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in Karşıyaka'da siyasi toplantılar yaptığını ve bunun genel seçimlere darbe vurabileceğini ifade ettiği öğrenildi.

"ÖNEMLİ BİR SEÇİM ÖNCESİ PARTİ İÇİ ÇEKİŞMELERE FIRSAT VERMEMELİYİZ"

Konuyla ilgili Egepostası’na açıklama yapan Tugay, "Evet böyle bir konuşma yaptım. Aile içinde yapılmış bir konuşmayı servis etmek etik değil. Ben konuşmayı önümüzde kritik bir seçim var ve bu seçimlerde partimizin çalışmasına zarar verebilir, bu nedenle de kaygılarımı dile getirdim. Yoksa seçimden sonra herkes istediği yerde toplantı yapabilir, istediği insanlarla görüşebilir buna itirazım yok. Ben sadece böyle önemli bir seçim öncesi parti içi çekişmelere fırsat verecek davaranışlar içinde olmamız gerektiğini vurguladım. Bu konu ile ilgili kaygılarımı dile getirdim. Bunun altında başka bir şey aramaya gerek yok." di.

ÖZKAN İLE İSTEDİĞİM ZAMAN GÖRÜŞÜRÜM

Karşıyaka’da CHP kulislerinde konuşulan “CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan görüşme talebinde bulunduğu ancak Özkan’ın randevu vermeği iddialarını sorduğumuz Başkan Tugay, "Tuncay Bey önemli bir siysetçi benim onunla kavaglı olmam ya da sorun yaşamam asla ama asla düşünelemez, ben kendisiyle kanlı bıçaklı değilim bu dedikoduyu yapanlar aramıza nifak tohumu ekmeye çalışıyorlar. Böyle kritik seçim öncesi parti içinde birlik beraberlik için olmamız gerektiği bir dönemde ne benim ne de Tuncay Özkan’ın parti içinde bir kavga içinde olmamız mümkün değil.  Ben partimizde önemli görevler almış Tuncay Özkan ile istediğim zaman görüşlürüm.Bu ortaya atılan iddialar kocaman bir yalandır” yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.