Dolar 32,5548
%0.21
Euro 34,9228
%-0.14
Altın 2.443,030
%0.28
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sürekli’den ‘uyuşturucu’ eleştirilerine yanıt: Böyle çarpık bir zihniyetin…

Başkan Sürekli’den ‘uyuşturucu’ eleştirilerine yanıt: Böyle çarpık bir zihniyetin…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri üzerinden muhalefetin AK Parti’ye yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Başkan Sürekli, “Her günah kendilerine mubah! Önce kendi temizliğini yapmak yerine; gereğini yapanlara yüklenmek böyle çarpık bir zihniyetin tezahürü olabilir” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2021 - 15:53

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi olduğu iddia edilen Kürşat A.’nın uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyaya düşmüş ve görüntüler kamuoyunda büyük tepkiler yaratmıştı. 

Kürşat Ayvatoğlu’nun gözaltına alınmasının ardında açıklama yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ayvatoğlu’nun danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını vurgulamış ve “Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir” demişti.

AK Parti kanadından Ayvatoğlu’nun partiyle ilişiği kalmadığı açıklanırken muhalefetin eleştiri okları da AK Parti’ye yönelmişti. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Başkan Sürekli, AK Parti üzerinde karalama kampanyası yürütüldüğünü ifade etti ve şunları söyledi; “CHP bunu hep yapıyor! Her günah kendilerine mubah! Önce kendi temizliğini yapmak yerine; gereğini yapanlara yüklenmek böyle çarpık bir zihniyetin tezahürü olabilir! İstedikleri kadar davul çalsınlar! AK Parti; uyuşturucu ile mücadelesinden hiç taviz vermedi, vermeyecek!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.