Dolar 32,3146
%0.2
Euro 35,1147
%-0.02
Altın 2.293,180
%0.69
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sürekli’den Şükürer’e: Özrü kabahatinden büyük

Başkan Sürekli’den Şükürer’e: Özrü kabahatinden büyük

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’e mübadele ile gelen göçmenlere yönelik sert sözler sarf eden İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) Başkanı Sıtkı Şükürer'in özür açıklamasına tepki gösterdi. Şükürer için "Özrü kabahatinden büyük olmuştur" diyen Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i de sessiz kaldığı gerekçesiyle eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2022 - 09:20

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer’in göçmenlerle ilgili sözlerine tepkiler sonrası yaptığı açıklamaya yönelik ‘’Özrü kabahatinden büyük olmuştur. Yıllardır İzmir'i köksüzlerin şehri olarak tanımlayan bu isme İzmir’in ekonomisini emanet eden Soyer’den bir açıklama bekledik ama kendisi yine sus pus.’’ dedi. 

Başkan Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘’Şükürer’in son açıklamasındaki özrü kabahatinden büyük olmuştur. Hakaretlerinin filtresiz yayınlandığını söylemesi ise kabul edilemez. Çünkü, ‘Denizde ne varsa kıyıya o vurur!’ Yıllardır İzmir'i köksüzlerin şehri olarak tanımlayan bu isme İzmir’in ekonomisini emanet eden Soyer’den bir açıklama bekledik ama kendisi yine sus pus. CHP'li Büyükşehir Belediyesinden dünya kadar ücret alıp proje ve iş üretmesi gerekirken İzmir'de yaşayanları suçlayan, sonra da yüzü kızarmadan kendini savunan Şükürer'e hak ettiği yanıtı halkımız zaten veriyor!’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.