Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sürekli depremzedeleri dinledi

Başkan Sürekli depremzedeleri dinledi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kredi düzenlemesiyle ilgili taleplerini dile getirmek için İl Başkanlığı’na gelen depremzedeleri makamında ağırladı. Görüşmenin ardından açıklama yapan Sürekli, "Yaptıklarımız tüm somutluğuyla ortadadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımız; depremzedelerimizin beklentilerine yönelik hassasiyetini korumaktadır. Gerçekleştirdikleri ziyarette; İZDEDA Yönetimine ve depremzede vatandaşlarımıza söylediğimiz üzere, diyalogla aşamayacağımız sorun, yapamayacağımız iş yoktur" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2022 - 19:40

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, depremzedelerle İl Başkanlığı’nda bir araya geldikten sonra, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Başkan Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İZDEDA ve depremzede vatandaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 17 aydır depremzedelerimizin sonuna kadar yanında olduk. Çalışmalarımızı en hızlı biçimde ve titizlikle yürüttük. Yaralarını sarma sorumluluğu ve talepleri başımızın üzerinde oldu; kimse aksini iddia edemez. Bugün İl Başkanlığımızı ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve Dernek Yöneticileri; ardından kredi düzenlemesi taleplerini dile getiren depremzede vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde de yaklaşımımız aynı olmuştur. Yaptıklarımız tüm somutluğuyla ortadadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımız; depremzedelerimizin beklentilerine yönelik hassasiyetini korumaktadır. Gerçekleştirdikleri ziyarette; İZDEDA Yönetimine ve depremzede vatandaşlarımıza söylediğimiz üzere, diyalogla aşamayacağımız sorun, yapamayacağımız iş yoktur. Hükümetimiz tüm olanaklarıyla depremin acı yüzünü yaşayan halkımızın yanındadır ve olmaya devam edecektir.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.