Dolar 32,4788
%-0.19
Euro 34,9214
%0.27
Altın 2.431,950
%0.36
Bist-100 9.792,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenoyar çocukların yüzünü güldürdü

Başkan Şenoyar çocukların yüzünü güldürdü

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ‘Çocuklar Geleceğimizdir’ projesi kapsamında Tire’nin Çeriközü mahallesini ziyaret etti. Ziyarette, 85 çocuğa ayakkabı, kıyafet, Nutuk ve okuma kitabı hediye etti.

  • Ege Postası
  • 09.08.2021 - 10:33

EGEPOSTASI- CHP Tire ilçe örgütü, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar başkanlığında ‘Çocuklar Geleceğimizdir’ projesi kapsamında Tire’nin Çeriközü mahallesini ziyaret etti. Ziyarette, 85 çocuğa ayakkabı, kıyafet, Nutuk ve okuma kitabı hediye etti.

İlçe Başkanlığı’nın ziyaretinde Şenoyar’a CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İl Başkan Yardımcısı Cansu Malatyalı ve Tire Belediye Meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve Eğitim Komisyonu üyeleri eşlik etti.

Köy Meydanında yapılan hediye dağıtımında Başkan Şenoyar'ın isimleri ile hitap ederek sahneye davet ettiği çocuklara, Milletvekili Kamil Okyay Sındır başta olmak üzere katılımcılar tarafından hediyeler dağıtıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Şenoyar, “Öncelikle mutfakta büyük emek veren İlçe sekreterimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, Eğitim Komisyonumuz ‘Çocuklar geleceğimizdir’ projesine emek verenleri yürekten kutluyorum. Köy köy dolaşıp köylerin bütün çocuklarını sevindirmek, onlara küçük mutluluklar yaşatmak, annelerle söyleşmek, köylülerin sorunlarını dinlemek, sevgiyi paylaşmak, bizim için çok değerlidir” dedi.

Etkinliğin ardından Sındır, köy sakinleri ile de bir araya gelerek köylünün sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sohbet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.