Dolar 32,4970
%0.27
Euro 34,6042
%0.32
Altın 2.477,660
%-0.22
Bist-100 9.582,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'dan İYİ Parti'ye ziyaret

Başkan Selvitopu'dan İYİ Parti'ye ziyaret

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Aysel Ersöz ve ilçe yönetimini ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 06.07.2022 - 14:25

Ersöz ve ilçe yöneticileri tarafından parti binası önünde çiçekle karşılanan Başkan Selvitopu, toplantı salonunda da İYİ partililerle buluştu. Öncelikle tüm Karabağlarlıların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutlayan Başkan Selvitopu, belediye çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu.

Karabağlar Belediyesi'nde hizmet kalitesini artırmak için kurumsallığı geliştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Bunun için Dijital Arşiv ve ISO 9001 Toplam Kalite Yönetimi Belgesi hazırlıklarımız hızla yürütüyor. Yakın bir zamanda belediyenin tüm arşivi dijital ortama aktarılmış olacak. Vatandaşlarımız bazı konularda belediyeye bile gelmeden, hiç kimseye bağlı kalmadan sorunlarını çözebilecek” dedi.

Araç parklarını güçlendirdiklerini, Karabağlar Belediyesi'nin bugün kendi ekipleri ve son teknoloji araçlarla sokakta olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Asfaltlamaları, park, kaldırım düzenlemelerini rahatlıkla yapar hale geldik” dedi.

Kente kazandırdıkları Nasreddin Hoca Çocuk Kültür ve Bilim Merkezi'ni yılbaşından bu yana 10.000'den fazla çocuğun ziyaret ettiğini bildiren Başkan Selvitopu, Mobilya Akademi, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, Kibar Belediye Hizmet Kompleksi yatırımlarının önemine dikkat çekti.

Başkan Selvitopu, bir diğer önemli proje olan Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatının hızla sürdüğünü belirterek, “Karabağlar için çok önemsediğimiz bu merkezi, Cumhuriyetimizin 100. yılında hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Selvitopu, Sosyal Destek Kartı, erzak paketi dağıtımları, Sosyal Butik, KARBEM gibi çalışmalarla da dar gelirli ailelerin yanında olmaya çaba gösterdiklerini söyledi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz ve partililer de, ziyaret nedeniyle Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.