Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal’dan ‘istifalara’ ilişkin ilk açıklama: Örgütün kararı

Başkan Sandal’dan ‘istifalara’ ilişkin ilk açıklama: Örgütün kararı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a muhalif olan 10 ilçe yöneticisinin görevlerinden istifa etmesi ve ilçe yönetiminin düşmesine ilişkin Egepostası’na konuştu. Yaşananlara müdahil olmak istemediğini belirten Başkan Sandal, “Örgütün kararı. Biz bir asırlık partiyiz. Partimizin teamülleri belli. Ne gerekiyorsa o yapılır” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.11.2021 - 14:53

EGEPOSTASI- Uzun süredir örgüt içerisinde yaşanan tartışmalarla gündeme gelen CHP Bayraklı’da bugün flaş bir gelişme yaşandı..

İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a muhalif olan 10 ilçe yöneticisi, öğle saatlerinde İl Başkanlığı’na gelerek görevlerinden istifa ettiklerini bildiren dilekçelerini İl Başkanı Deniz Yücel’e sunmuşlardı. Yöneticilerin istifasının ardından Susmuş başkanlığındaki yönetim de düşmüştü.

Yöneticiler tarafından yapılan açıklamada, İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un depremde hasar gören mülkü için belediyeden 600 bin TL tazminat talep etmesinin “partililik” kavramına uymadığı ifade edilirken “Partimizin bu kadar hassasiyet gösterdi konu ile ilgili ilçe başkanı olarak gerçek sorumlu olan iktidardan hesap sorulması gerekirken kişisel çıkarına öncelik vermiş, belediyelerimize temelsiz suçlamalar yaparak partimizi kamuoyunda zor duruma düşürmüştür. İlçe başkanı bulunduğu makamla bağdaşmayan tutum sergilemiştir” denilmişti.

BAŞKAN SANDAL’DAN İLK AÇIKLAMA

Öte yandan ilçe yöneticilerin istifa hamlesini değerlendiren Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Serdar Sandal, yaşananlara müdahil olmayı düşünmediğini söyledi. 

İstifalara ilişkin Egepostası’na konuşan Başkan Sandal, “Uzun süredir bir huzursuzluk vardı. Gittik, toplantılar yaptık. Bir barış ortamı yarattık ama herhalde yönetim içerisinde bir koordinasyon sıkıntısı vardı. Olaya müdahil olmayı düşünmüyorum. Örgütün kararı. Biz bir asırlık partiyiz.  Partimizin teamülleri belli. Ne gerekiyorsa o yapılır. Hayırlısı neyse o olsun” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.