Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.429,280
%-0.03
Bist-100 9.710,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sandal'dan AK Partili Kaya'ya yanıt: Siyasi parti projesi değil, bir kamu yatırımıdır

Başkan Sandal'dan AK Partili Kaya'ya yanıt: Siyasi parti projesi değil, bir kamu yatırımıdır

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın kendisi ve depremzedeler için konut yapılan Bayraklı rezerv alanla ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Sandal, "Bizi de 'algı operasyonu' yapmakla itham etmiş.Bizim itiraz ettiğimiz ve Sayın milletvekilinin anlamasını beklediğimiz nokta, bu açıklamanın, siyasiler tarafından değil, devletin resmi makamlarınca yapılması halinde bir bağlayıcılığı olduğudur! Çünkü deprem konutları bir siyasi partinin projesi değil, bir kamu yatırımıdır!" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2023 - 18:30

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Sandal'ın "Rezerv alandaki konutlar kim için yapılıyor" şeklindeki açıklamasına Vekil Kaya, "Bayraklı rezerv alandaki konutların tamamı depremzedeler için. Kendisi laf üretmekten başka hiçbir şey yapmadığı için bizim yaptıklarımıza laf söylemekle geçiriyor ömrünü. İZDEDA'da yaptığımız görüşmede Sayın Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimizle birlikte anlatıldığı halde bunu tekrar gündeme getirmek istiyorlar. Rezerv alandaki tüm konutlar depremzedelerimiz için yapılıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kaya'nın sözlerine sosyal medyadan yanıt veren Sandal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"ALGI OPERASYONU YAPMAKLA İTHAM ETMİŞ"

"Her fırsatta dile getirdiğimiz, Bayraklı Rezerv Alanı’ndaki deprem konutlarının sadece depremzedelere verilmesi konusunda AK Parti Milletvekili Sayın @MAtillaKaya açıklama yapmış ve konutların depremzedelere verileceğini söylemiş. Bizi de “algı operasyonu” yapmakla itham etmiş.

"SİYASİ PARTİ PROJESİ DEĞİL, KAMU YATIRIMIDIR" 

Bizim itiraz ettiğimiz ve Sayın milletvekilinin anlamasını beklediğimiz nokta, bu açıklamanın, siyasiler tarafından değil, devletin resmi makamlarınca yapılması halinde bir bağlayıcılığı olduğudur! Çünkü deprem konutları bir siyasi partinin projesi değil, bir kamu yatırımıdır!

"RESMİ AĞIZDAN NETLİK KAZANMALI"

Doğal olarak TOKİ ya da ilgili Bakanlık konuya resmi ağızlardan netlik kazandırana kadar bizim bu konuyu gündeme getirme çabamız sürecektir. Bu bir algı operasyonu değil, depremzedelerimizin hakkını güvenceye alma gayretidir!

"2024 SEÇİMLERİNİ GÖREBİLİRLERSE..."

Sayın vekilin belediyemizin yatırımları hakkında sarf ettiği sözlerin gerçek muhatabı ise Bayraklı halkıdır ve bu açıklama halkın özgür iradesine saygısızlıktır! Şayet 2024 yerel seçimlerini görebilirlerse, Bayraklı halkı en güzel cevabı yine sandıkta kendilerine verecektir…"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.