Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin’den iddialı çıkış: Hedefim pagos zihniyetini yerle bir etmek

Başkan Şahin’den iddialı çıkış: Hedefim pagos zihniyetini yerle bir etmek

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 18 Mart’ta gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurultayın ardından kurultayı değerlendirdi ve bundan sonra İzmir’de izlenecek yol haritası hakkında bilgi verdi. İzmir’deki pagosçu zihniyetin bir an önce bitirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Şahin, “Benim İzmir’de birincil hedefim İzmir’de pagosçuları ve pagos zihniyetini yerle bir etmek” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.03.2021 - 15:19

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 13. Olağan Genel Kurultayını 18 Mart Perşembe günü gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kurultaya katılan bin 277 delegenin tamamının oylarını alarak yeniden genel başkan seçildiği kurultayda sürpriz gelişmelerle yaşandı.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun MYK’ya seçildiği kurultayda MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de Kurultay Divanı'na seçilmişti.

Başkan Şahin, kurultayı ve yaşananları değerlendirirken bundan sonra yapılacak çalışmalara ilişkin konuştu. İl yönetimi olarak bir an önce 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Başkan Şahin, “Hemen yollara düşüp İzmir’in pagos zihniyetinden kurtarılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİ LİDER ÜLKE TÜRKİYE ÜLKÜSÜNE HİZMET ETTİRECEK KADROLARI SEÇTİK”

Kurultayın genel bir değerlendirmesini yapan Başkan Şahin, 2023’te Türkiye’yi lider ülke konumuna getirecek olan kadroların şekillendiğini belirtti ve “Biz uzun zamandır Cumhuriyetimizin 100. Yılı yani 2023’te ülkemizin lider, güçlü bir devlet olması için mücadele ediyoruz. Bunun 2023’te ülkemizi lider Türkiye hedeflerine ulaştıracak üst yöneticilerimizin seçildiği bir kongreydi bu. 2023’te bu heyet iş başında olacak. 2023 lider ülke Türkiye ülküsü bizim çok önemsediğimiz bir tarih. Biz buna uzun zamandan beri hazırlanıyor, bu ana şahitlik etmek için adeta birbirimizle yarışıyorduk. Allah nasip etti ben ve 65 arkadaşım orada bulunduk, o anı yaşadık ve şahitlik ettik. Mutluyuz, gururluyuz. 2023’te ülkemizi lider ülke Türkiye ülküsüne hizmet ettirecek kadroları seçtiğimize inanıyoruz. Delegelerin tamamı oradaydı ve tamamı oy kullandı. Kongremiz pandemi şartlarında gerçekleştirildi. Yalnızca pozitif olan delegelerimiz yoktu. Bu bizim için de ayrıca bir guru vesilesi. Çok mutlu olduk. Gece döndük. O yorgunluğu, gurur ve keyfi yaşıyorum. Şu an halen o atmosferde hissediyorum kendimi” dedi.

“BENİM İÇİ AYRICA BİR SÜRPRİZ OLDU”

Divan üyeliğine seçilmesinin kendisi için bir sürpriz olduğunu ifade eden Başkan Şahin, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nun da MYK’ya seçildiğini ve bunun da gurur vesilesi olduğunu belirtti ve “Benim ve İzmir’imiz için ayrıca bir sürpriz oldu. Divanda bir milletvekili, bir belediye başkanı, bir genel başkan yardımcımız bir de il başkanı görev yaptı. Delegenin ortak kararıyla biz de divanda yer aldık. Bu da benim için ayrıca bir onur vesilesi. Mutlu oldum. O ana orada şahitlik etmek başka bir güzellikti. Sayın İzmir Milletvekilimiz tamer Bey yine üst yönetimce seçildi. Bu da bizim için ayrı bir gurur vesilesi ve çok memnun olduk. Genel Merkezimiz’de şehrimizin temsil edilmesi bizim için ayrı guru vesilesi” diye konuştu.

“İZMİR’DEKİ PAGOS ZİHNİYETİNİN YERLE BİR EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kurultayın arından yerelde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, başka partilere oy vermeyen seçmenlere kendilerini daha iyi anlatmak için çalışmalara başlayacaklarını aktardı. İzmir’deki pagosçu zihniyetin yerle bir edilmesi için mücadele edeceklerini belirten Başkan Şahin, şunları söyledi; “2023 lider ülke Türkiye’sine hizmet edecek kadroların seçimi dedik. Bu kadroların seçimi 9 Ağustos’ta başladı ve 18 Mart’ta sona erdi. Pazartesiden itibaren benim İzmir’de birincil hedefim İzmir’deki pagosçuları ve pagos zihniyetini yerle bir etmek. Türk milliyetçilerinin birinci vazifesi. Biz kendimizi 2023 ve 2024 seçimlerine kadar herkes öncelikle kendi ilinde çalışmalar devam edecek. Bizim çalışmalarımız zaten devam ediyordu ama Genel Merkezimizin de seçilmesiyle birlikte biz hemen yollara düşüp İzmir’in pagos zihniyetinden kurtarılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımız şu anda başka bir partiye oy veriyor. Biz de diyoruz ki; ‘Bizim eksikliğimiz, güzel İzmir insanına kendimizi ifade edemediğimizden dolayı bizi tercih etmiyorlar.’ Biz de artık başka partiye oy veren arkadaşlarımıza ulaşıp bize oy vermelerini sağlamak istiyoruz. Kendimizi ifade etmek istiyoruz. Ben biliyorum ki ülkücüler ve milliyetçiler bu memlekete hizmet yarışında en öne olacak kişiler. Ama kendimizi ifade edemememizden kaynaklanan bir olumsuzluğumuz var. Bu açığı kapatmak için gece gündüz çalışıp İzmir’deki pagos zihniyetinin yerle bir edilmesini sağlamak için çalışacağız. Ben Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile görüştüm ama istişare şansı yapma şansım olmadı. Ama başkan yardımcılarımızla görüşmelerde bulundum ve onlar da bu yönde talimat verdiler. Ben talimatlarımı aldım ve gece döndüm.”

“ŞU DÖNEMDE MÜMKÜN DEĞİL”

Uzun zamandır resmi açılışının yapılmasının beklendiği MHP İzmir İl Başkanlığı binasının açılışı için bir tarih vermeyen Başkan Şahin, pandemi koşulları nedeniyle açılışın uygun olmayacağını ifade ederek “Pandemi sürecindeyiz. Ben kimseyi buraya yığıp bir arkadaşımızın mikrop kapmasını istemiyorum. Mümkün olduğunca geniş zamanlı çalışmaya gayret gösteriyorum. Böyle bir şey şu dönemde mümkün değil. Yapmamızın da bir mantığı yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.