Dolar 32,5542
%0.13
Euro 34,8938
%0.66
Altın 2.436,280
%0.14
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin, oğlunu nişanladı

Başkan Şahin, oğlunu nişanladı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in mutlu günü. Başkan Şahin, oğlu Devlet Batuhan Şahin ile Gözde Fıçıcı'yı sade bir törenle nişanladı.

  • Ege Postası
  • 14.09.2022 - 21:59

EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'in ve Hayriye Şahin'in oğlu Endüstri Mühendisi Devlet Batuhan Şahin ile Hülya ve Erdoğan Fıçıcı'nın kızları Sosyolog Gözde Fıçıcı evlilik için ilk adımı attı.

Nişan törenine Fıçıcı ve Şahin ailelerinin yakınları, MHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkan ve yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Şahin ailesini bu mutlu günlerinde MHP Genel Sekreter Yardımcısı, MHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de yalnız bırakmadı ve mutluluklarına ortak oldular.

Öte yandan Pasaport Pier Otel’de gerçekleştirilen yüzük merasiminde genç çiftin nişan yüzüklerini Tamer Osmanağaoğlu ve Atilla Kaya taktı. 

Şahin: Ömür boyu saadet diliyorum

Törende konuşan Veysel Şahin, “üç kız, bir erkek evladım ve beş torunum vardı. Şimdi bir kızım daha oldu. Sayın Hülya ve Erdoğan Fıçıcı ailesinin güzide evladı Gözde kızımla oğlum Devlet Batuhan Şahin’e ömür boyu saadet diliyorum. Gerçekten iki aile için çok mutlu ve anlamlı bir gün yaşıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Nişan törenine ait fotoğrafları AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından, " MHP İzmir İl Başkanımız Sn. Veysel Şahin’in kıymetli evladı Devlet Batuhan Şahin ile Gözde Fıçıcı’nın nişan merasimlerine katıldık. Rabbim genç çiftimizin mutluluğunu daim kılsın." notuyla paylaştı.

Mahmut Atilla Kaya ise "Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin’in kıymetli evladı Devlet Batuhan ile Gözde kardeşlerimizin nişan törenlerine İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Karaosmanoğlu ile birlikte katıldık. Rabbim tamamına erdirsin." mesjaını paylaştı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.