Dolar 32,5557
%0.03
Euro 34,8752
%0.03
Altın 2.432,640
%0.1
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ösen’den siyasi partilere ‘oy’ salvosu: Hizalanmış oy gruplarını rahatsız etmemek için…

Başkan Ösen’den siyasi partilere ‘oy’ salvosu: Hizalanmış oy gruplarını rahatsız etmemek için…

İzmir’deki örgütlenme çalışmalarına devam eden DEVA Partisi İzmir’de bugün Karşıyaka 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede konuşan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, DEVA Partisi’nin kurulduğu günden bu yana çizgisinden sapmadan yoluna devam ettiğinin altını çizerken diğer siyasi partilere ‘oy’ göndermesi yaptı ve “DEVA partisi siyaseten sağa sola değil insana ve insanlığa bakmaktadır. Biz, diğer siyasi partilerin aksine hizalanmış oy gruplarını rahatsız etmemek için dilimizi ısırmayız sözlerimizin arkasında dururuz” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.01.2022 - 15:14

EGEPOSTASI- 9 Mart 2020’de Ali Babacan önderliğinde kurulan DEVA Partisi, 12 Ekim 2020’de İzmir İl Başkanlığı’nı kurmuştu.

Yaklaşık 15 aydır İzmir’de örgütlenme çalışmalarını yürüten DEVA Partisi İzmir örgütü, bugüne kadar toplamda kentin 24 ilçesinde örgütlenme çalışmalarını tamamladı.

Parti bugün, Karşıyaka Kongresi’ni gerçekleştirdi. Mart 2021’de mazbatasını alan Karşıyaka İlçe Başkanı Reyhan Güven, bugün kongre ile başkanlık koltuğuna resmen oturdu.

İl Başkanlığında düzenlenen kongreye, İl Başkanı Ösen’in yanı sıra Karşıyaka İlçe Başkanı Reyhan Güven, ilçe başkanları, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nezih Özuyar ve il yöneticileri katıldı.

“2 BİN 500 ÜYEYE ULAŞTIK”

Konuşmasına İzmir’de hızla örgütlendiklerini belirtip üye sayılarını açıklayarak başlayan İl Başkanı Ösen, “Türkiye’de İzmir denilince hemen akıllara gelen, markalaşmış, meşhur sahilleriyle insanlarımızı bir araya getiren Karşıyaka’mızın kongresini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyorum. İzmir’in DEVA’sı olmak için çıktığımız yolda 16. kongremizi gerçekleştiriyoruz. Ödemişle başlayan sürecimizde İzmir’in her yerine bayraklarımız astık. 24 ilçemizde örgütlendik ve 2 bin 500 üyeye ulaştık. İzmir’de yükselen, adından söz ettiren, ilgi ve alakanın arttığı DEVA Partisi Türkiye’de de önemli ilerlemeler kaydetti Bugün DEVA partisi siyasi ittifakların vazgeçilmez unsurlarındansa bizim İzmir bizlerin de katkısı oldu” dedi.

“OY GRUPLARINI RAHATSIZ ETMEMEK İÇİN DİLİMİZİ ISIRMAYIZ”

DEVA Partisi’nin kurulduğu günden bugüne çizgisini bozmadan yoluna devam ettiğinin altını çizen Başkan Ösen, üstü kapalı bir şekilde diğer siyasi partileri eleştirdi ve “DEVA Partisi yükselirken Türkiye’de daha önce yapılmamış akılcı, objektif ve samimim siyaseti kurgulayan Ali Babacan’ın çözüm odaklı açıklamalar, radikal kesimlerin tepkisi ve linç kültürünün getirdiği saldırganlıklarla tartışmaya açıldı. Belirtmek isterim ki; Genel Başkanımız dün hangi çizgideyse bugün de aynı çizgidedir. Sayın Babacan mağdurların, ezilmişlerin ve haklıların yanındadır. Şunun altını çizmek isterim: DEVA partisi siyaseten sağa sola değil insana ve insanlığa bakmaktadır. Biz, diğer siyasi partilerin aksine hizalanmış oy gruplarını rahatsız etmemek için dilimizi ısırmayız sözlerimizin arkasında dururuz” diye konuştu.

“KİMLERİ SANATÇILARIN KIYAFETLERİ ÜZENİNDEN GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIRKEN…”

Parti faaliyetlerine de değininden Başkan Ösen, “Bizlerin en başından beri var olan demokrat duruşu, gündem değiştirme araçlarının ucuz ve sıradan girişimleri karşısında eriyemeyecek kadar güçlü olduğu unutulmamalı, akıllardan çıkarılmamalı. Ülkemiz ve şehrimiz ekonomik bir darboğazdan geçerken DEVA partisi mensuplarının bugüne kadar koyduğu katkılar daha da gerekli hale geldi. Yoksulluğun kol gezdiği bugünlerde kimleri sanatçıların kıyafetleri üzeninden gündemi değiştirmeye çalışırken sokakların nabzını tutan bizler vatandaşların sorunlarını gündemde tutuyoruz ve çözümleri aramaya çalışıyoruz. Zengin, fakir, genç, yaşlı ayrımı yapmadan toplumun her kesiminden insanımızla temasa geçtik. Aynı ruhu Karşıyaka’da da gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Karşıyakalıların DEVA bulması için durmadan ve yorulmadan partimizi ve projelerimizi vatandaşlarımıza anlattık ve durmadan yol aldık” ifadelerini kullandı.

“BU SEÇİM İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIP KAZANMAYI HEDEFLİYORUZ”

Karşıayak’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Güven, erken seçim göndermesi yaparken Karşıyaka’da DEVA iktidarı mesajı verdi ve “Yaklaşık 1 yıldır devam ettirdiğimiz çalışmaları bugün kongremizle taçlandırıyoruz. 1 yıla baktığımızda ne kadar uzun yol kat ettiğimizi görmek guru veriyor. İlk günlerimizde DEVA’yı tanıtırken şimdi onların ilgilerine nail oluyoruz. Bu tempoda gece gündüz demeden, yorulmadan bıkmadan destek veren tüm ekip arkadaşlarım çabası çok büyük. Hep birlikte iyi bir ekip olarak Türkiye’nin DEVA’sının tek olduğunu ilçemizde anlatmaya devam edeceğiz. Karşıyakalıları ve İzmirlileri yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Her gün çoğalan üyelerimizle daha da cesaretleniyoruz. Umuyoruz ki bu kongre Karşıyaka DRVA için bir başlangıç olacak. Daha çok üyeyi partimize kazandırmaya devam edeceğiz Önümüzde hızla yaklaşan bir seçim olduğunu görüyoruz. Bu seçim için canla başla çalışıp kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.